Vaprosa mi e ima li takova neshto kato "sblive_eq_patch" samo 4e za WInXP, kakto i APSLive drivers za XP?
10x predvaritekno :)
Преглед за печат
Vaprosa mi e ima li takova neshto kato "sblive_eq_patch" samo 4e za WInXP, kakto i APSLive drivers za XP?
10x predvaritekno :)
за първото не знам, но за второто - www.fernando.darocha.free.fr. Пълния пакет драйвери за Лайфа за ХР общо 60МВ зип-че. Че даже са и сертифицирани WHQL.
BROUGHT TO U BY MSAN
Hm...neshto ot tova koeto kazvash ili ne e kakto trqbva ili ne si me razbral, po prinzip ASP drv ne moje da sa lizenzirani shoto ne sa nezakonni:) a tqhnata naaprava stuva milioni $$$ :) na nqkoi kompaniii:)...no tova e po maljiq problem, po glemiq e 4e taq straniza vaobshe ne iska dase otvori t.e. otvarq se sas slednite nadpis:)
Bienvenue sur les pages persos des Freenautes
Le service Pages Perso vient de dйmarrer.
Comment faire?
Heh...nerazbiram frenski:)))
Btw : sertifizirani , ne lizenzirani :) haha to ostavashe i da gi lizenzirat:)))
Edited by - FIFA на 10/01/2002 13:23:06
ASP!!?!?! Дори не знам какво означава. Това, за което писах е пълния пакет софтуер за Лайфа - LiveWare 3.0 за ХР. Това, което ти го дават с цд-то към картата. Криейтив вече не предлагат този софт за сваляне от адреса им. И този пакет съдържа най-новите драйвери 3.5.1.2 за СБ-то. А, че е на френски, ми сори, ама и аз не го знам езика, ама имената на програмките си ги пише на английски. М/у другото оттам могат да се теглят всевъзможни драйвери за всякакъв хардуер.
П.С. Ми драйверите са си наистина сертифицирани от Майкрософт за съвместимост с ХР.
BROUGHT TO U BY MSAN
Taka, moq e greshkata za ASP...ASP Active Server page ozna4ava, ama ne tova imah predvid ,a APS, ( v parviq post go bqh napisal pravilno :)) ) a ian4e po sashestvo predimstvoto na APS drv-rara e 4e ima ASIO koeto zna4atelno namalqva latency-to na kartata...
Otnosno site-a...paste go tova tai kato tova e edistvenoto neshto koeto mi go pokazva pri otvarqne na stranizata ( predpolagam 4e ozna4ava neshto ot roda na : server down ;) , ta...proto za tova popitah...ina4e se pak 10x :)..shte opitam pak po kasno da vleza...
Btw "LIVE_W2K_EQ_Patch" namerih, ako nqkoi proqvqva interes, moga da mu go pratq. Ostava visqsht problema s APS drv-tata...
Audio Production Studio за ХР няма, няма и да има скоро.
Между другото съм го пробвал тва нещо, няма никаква файда. Те A/D и D/A конвертърите на Live са такива боклуци, че цялата работа се обезмисля!
И не виждам защо ти е EQ Patch и APS - те двете също се обезмислят...
Ако се занимаваш сериозно с тия работи си купи някакъв 24 битов интерфейс, SB Live sucks.
И каква латентност - данеби да ползваш Cubase - голяма грешка. Препоръчвам ти Samplitude Producer 6.0. И с най-кухата карта няма никаква латентност, и е много по-интуитивна. Да не говоря за огромните възможности. Губиш само VST инструментите...
Тегли от официалния сайт и ползвай 3 месеца без пари. След това купи (или краквай - имам крак ако ти трябва :) )
<center>http://free.techno-link.com/LOE/Untitled-2.gif</center>
преди бяха лепнали надпис, че няма да правят APS за В2000, така, че се съмнявам и за XP-то да има.
pjMarvin
pjMarvin@abv.bg