такааа... наскоро си купих Asus Ati Radeon 9550GE 128/128 Надписа GE /Gamer Edition/ е достъчен да се досетите че е точно това което търся и игрите вървят ако не всички на max то поне на medium тъй че съм мммм доволен НО... се чудя дали може да се изтиска нещо повече с овърклок? И понеже съм наясно че производителността на дадена машина ил по скоро "държанието" и при разни по тежки приложения /разбирай игри/ не зависи само от видеото ще приложа налко инфо за останалата част от pc-то:
CPU: amd athlon 3100A+ 1667MHz с 256 Кеш
MB: ECS L7VMM3 chipset VIA PM266/KM (VT8375)... AGP x4
RAM: 384 DDR 333MHz
От личен опит знам че процесора се държи ммм добре НО дъното за нищо не става разбира се някой може да каже еми вземи си ново дъно и процесор и ще литне и без овърклок НО аз все пак не съм Майкъл Джексън и нямам толкова пари /за сега/ тъй че някой от хората който влизат тука и разбират маааалко повече от мене в тая област /FearMe как е? какво става ?/ като имате време нека... моля посъветвайте ме кажете някое и друго мнение, някое напътствие, а именно дали си заслужава да се пробвам да я пържа тая карта, дали си заслужава при тази конфигурация или да търпя леко насичащите игри докато не си купя норо дъно и процесор...