Kupih si proektor imam pitane za nastr. na videoka
Proektora e Toshiba i ima standartni in/out portove .Videokartata mi e ati 9550.PC-to 6te se polzva za muzika ,a proektora samo bi triabvalo da izly4va klipove ili TV-ima i tv tuner.Iskam da izpolzvam DVI izhoda na videokartata kym proektora kato 2-ri monitor ,za da moje da izly4va bez da mi se vizualizira rabotata ot PC-to osven na monitora mi.Vyprosyt mi e v koi vhod bi triabvalo da vkliu4a dvi kabela(koito ne sym kupil o6te,kato na proektora ima control vhod vodi se rs232,video ,svideo,computer in,monitor,computer2in),kakto i kakvo e maksimalnoto razstoianie bez da se polu4i izkriviavane ili zaguba na signala ako ima niakoi koito da mi pomogne 6te sym blagodaren
Kupih si proektor imam pitane za nastr. na videoka
Първо: Изкривих си очите да ти прочета поста. ПИШИ на КИРИЛИЦА моля!!!
Второ: По твоя въпрос към картата би трябвало да имаш DVI/VGA преходник. Слагаш него на картата, към него един удължителен VGA/VGA кабел, който включваш към проектора. Така симулираш два монитора и имаш перфектна картина. Пробвал съм и към чинч и s-video, но си е играчка, а и сигналът се променя. VGA кабелът е ако не се лъжа 1.5m, а ако го удължаваш повече, ще имаш загуби. За последното не съм 100% сигурен.