Става въпрос за Geforce 256, обаче В саита на асус никъде няма V6600mx. Картата си е с кутия и си е асус, но защо няма инфо в саита за тази карта?
![]()
Става въпрос за Geforce 256, обаче В саита на асус никъде няма V6600mx. Картата си е с кутия и си е асус, но защо няма инфо в саита за тази карта?
![]()
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
vij http://www.fcenter.ru/fc-articles/Te...4-v6600-mx.htm
ako q kupuwash nedei ....
mitkohr
Доколкото си спомням, такова нещо като V6600mx няма... Има V6800, което е GF256DDR и V6600, което е GF256SDR. mx-а ти е в повече...
Ами на кутията си пише Asus V6600mx и на асус драивера така си я познава.
![]()
Митко да това е картата. Обаче как смогва с тази 7нс памет да бачка на 200Mhz??
![]()
ami ne znam, ne sam vijdal takawa karta, samo towa review sam widql ..
moje pri teb da e po dobur ekzemplqra ili teq ot fcenter moje da sa inali kofti takuw.. btw naistina li e 7ns pametta i wurwina 200?
Edited by - mitkohr на 20/02/2002 10:42:29
Ами мисля че разбрах къде е разликата а именно че на сайта на асус пише че са с 5ns паметти а ти говориш за 7.