Abe naposleduk sa se poqvili nqkvi GeForce 2 Ti s neznam si kolko pamet. Nqkude bqh pro4el 4e tova sa MX400 s DDR - no tova nqma kak da e vqrno, A?
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
Abe naposleduk sa se poqvili nqkvi GeForce 2 Ti s neznam si kolko pamet. Nqkude bqh pro4el 4e tova sa MX400 s DDR - no tova nqma kak da e vqrno, A?
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
Не - това не са MXове, а просто новите (и последни) GeForce 2 карти - заместители на GTS, PRO и Ultra - Titanium (Ti 200).
На стандартните си честоти Geforce 2 Ti е на равно по скорост с GeForce 2 PRO. GPUто на Ti е направено по .15 micron технология за разлика от старото 0.18(това си е GTS чип направен по нова технология, която е по евтина, позволяваща по-високи скорости и намаляваща отделянето на топлина от чипа), а GF2 Ti картата работи на 250ядро/400памет, въпреки че с overclock могат да се достигнат 300/500 (максимум). Добра покупка са моделите с 64Mb памет. Имам такъв Gigabyte с отлична 4.5ns памет. Няма как да не съм доволен за 100$...
Има и GeForce 3 Ti (200 и 500) карти - при които отново разликите са в по-новият чип, и по-високите честоти. Най-бърз е Ti500, след това е чистият GeForce 3 и накрая е Ti200 моделът, който е и по-евтин...
<font color=red>Dominator</font id=red>
domin@dir.bg
ICQ#109217561
Mezdo drygoto vidqh GF MX400 64 MB DDR/Titan za 90$.V vesnik komputri.Predlagat go ot ComputerOffice
Abe poqvili sa se nqkakvi Gygabyte Radeon 7500, nqkoi ima li info za tqh, sys SDR pamet sa, za 90-na dolara?
Chipsy, imash predvid v Jar Computers ?
Ako e tami na men mi stana chudna che sa na tazi cena, a na drugi mesta sa okolo 145-150$.
Inache pone ot tova koeto prochetoh e hubava karta, samo da i padne cenata malko.
Един фен си купи преди 2-3 дена Гига 7500. Голяма пръчка за съжаление... :-(