Ами ще си купиш някоя геймърска с тоя PCI-E. Про карти още няма за тази архитектура.
За 3ДсМАКС Wildcat майката, и който твърди обратното или не е ползвал или не разбира.
В работата съм с 2хXeon 2.4 и кофти видео, в къщи с единичен процесор 2.0 и Wildcat 5110 (доста старичък). В разултат на това в къщи рендя около 4 пъти по-бързо.
И един съвет: забрави за Quiadro i FireGL.
Това е от мен. Успех.
В грешка съм. Извинявай. Не го бях виждал до сега.
http://3dlabs.com/press/detail.asp?ref=109
Евтино, сполучливо решение:
http://www.hardwarebg.com/reviews.php?read=30
С PCI-E седят по-трудно нещата - разпитай Кирил /авторът на статията/, мисля, че имаше моднато Quadro na ПЦИ-Е...
Изобщо не ми се модва нищо защото гаранцията от 1 год. веднага ще отпадне. Фирмата която събира компютрите ми е личен приятел и като гледам всеки месец колко рекламации прави на Мост и др. вносители, просто ми става страшноПървоначално публикувано от КрИс
... След като не ти се модва вземи REALIZM800, ако ти е скъпо REALIZM500, ако пак ти е скъпо - ще ти се наложи да модваш ако искаш добра производителност...
Не знам защо съм останал с впечатлението, че искаш карта за $200, която е с производителност на такава за $2000... ако е така, единственият възможен вариант е този към който съм те насочил. А ако не е така и си решил да отделиш голяма сума за видеокарта.., не съм достатъчно в час за да ти препоръчам най-изгодния модел FX Quadro или Wildcat Realizm
ПС - модване от 6800 към Куадро става и софтуерно през Рива Тунер, така че не виждам притеснения относно гаранцията.
Много добре знам, че няма хубаво и евтино . Под оптимално разбирам, че ако ще ползваш компа за.... общо казано "счетоводство" и свързаните с него неща, една и съща бързина ще ти даде и AMD SEMPRON 2500+/64BIT/S754 който е 65$ и ATHLON64 2800+/512K CACHE за 118$, но разликата в цената е чувствителна. За да има такава разлика в цената, явно има защо, но на мен дали ми трябва, а нуждите на всеки са различни.Първоначално публикувано от КрИс
Не, че не бих дал 200$ за карта, но ако ми даде 2 пъти повече от тази която струва 100$, а аз тепърва ще се сблъсквам с този 3Д софтуер. Надявам се, че вече си ме разбрал какво търся
Ами... не разбрах честно казано.. $200 е минимумът, който съм споменал и е свързан с модване, говорих за 4-цифрени суми..., защото съм останал с впечатление, че търсиш карта за сериозна работа.
А примерът с А64 2800+ и Семпрон 2500+... защо еднаква само ако със счетоводство се занимавам... Мисля, че ще добутам горе-долу еднаква, независимо с какво се занимавам. Е.. айде поне 2600+ да е Семпрона, че с този множител 7 при 2500...