stenly, грешно си прочел, сложи си THE ELDER SCROLL IV: OBLIVION, пусни си всичко на макс и да те питам какво ще правиш. Инак честито за придобивката, но пиша само за да не останеш в заблуждение относно последна КАКА ЛАРА!![]()
stenly, грешно си прочел, сложи си THE ELDER SCROLL IV: OBLIVION, пусни си всичко на макс и да те питам какво ще правиш. Инак честито за придобивката, но пиша само за да не останеш в заблуждение относно последна КАКА ЛАРА!![]()
И аз се двоумях между GB Radeon RX16P256DE-RH, X1600Pro,PCI-E, 256GDDR2, 128bit и Asus GF EN6600GT/HTD, 6600GT, PCI-E, 256MB, TV, DVI-I и се спрях на втората!
Винаги съм бил с ATI кати, но сега реших, да им изневеря, ще дам повечко пари, но се надявам, да си струва!
Здравейте,
Скоро си смених видеото с RADEON X1600 PRO/256 и имам проблеми с драйверите и по-точно с tv out, т.е. не мога да си настроя резолюцията на монитора на оптималната 1680х950 и същевременно да се вижда на телевизора всичко, което се вижда на компа - на телевизора се вижда само тапета на десктопа. Когато активирам опцията CLONE всичко се вижда и на телевизора, но максималната резолюция на монитора става 1024х768, толкова колкото и на телевизора. Да не говорим, че горната резолюция 1680х950 изобщо я няма като опция в тези драйвери.
Питай колегите на ПМ - и двамата са с такива карти !
Кои са тези колеги от ПМ - какво означава ПМ? Простете ми за невежеството...