-
Настройки на TV-OUT
Имам GF 6600GT и се явява следният проблем!
Включил съм и настроил всичко както си требе :) обаче.... като плеина някои филм (независимо през кой плеар) картина ми вади на монитора, а на телевизора не (това при clone режим и конфигурация Display+TV) . Като премина в режим TV+ Display вади образа от плеара на телевизора, но не и на монитора. До тук всичко ОК, но.... при втората конфигурация монитора ми (LG Flatron F900B) започва, да работи на 60Hz ! :huh:
Как, да направя настройките така, че, да мога, да гледам филмите на ТВ, но без, да губя високите честоти на монитора!?!!! :undecided:
До сега съм имал само ATI базирани карти на който им бях хванах чалъма, но с тази nVidia не мога, да се справя :undecided:
-
Re: Настройки на TV-OUT
Пробвай след като преминеш в режим Clone, да пуснеш нещо на някой видео плеър и след това да си пуснеш филма с друг плеър. Аз пусках MediaPlayer да върти нещо и го минимизирах и филма с MediaPlayerClassic. Не си спомням дали не трябваше да се пусне първо Първия плаеър и след това да се активира tv-out,след което филма, но май не позволяваше активиране ако върви плаъер.
-
Kak да си настроим TV-out-a:
http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/
@Delta1, не обърквай човека :). Това което казваш може да е заобикаляне на проблема и то в някой частен случай, но в никакъв случай не е решението му!
-
:Super: Pat, Много ама МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! :Drinks:
Delta1 Благодаря за инфото, но Pat найстина бе прав, че твоят начин може би върши в конкретен случай работа, но не е решение на проблема :cowboy:
Цялата история в случая е, да се разреши Full Screen Video като се окаже кой дисплей, да показва видео! ;)
Защото без тази опция... като се зададе ТВ, да показва водеото (Което всъщност е идеята на TV OUT) монитора се сгърчва и започва,да работи на минимални Hz :knuppel2:
Pat Още веднъж благодаря за ценния линк :Drinks: Препоръчвам на вски който се сблъска с проблеми с TV OUT, да го прегледа! :coolsmiley: :)
-
Радвам се, че съм бил полезен. ;) :Drinks:
-
Добре, де аз съм с Radeon 9600SE и като пусна картината на клоне на телевизора излиза големия размер както на монитора ми, т.е. движа се наляво надясно с мишката за да настроя картината. Не знам защо се получи така, но монитора ми е на 1280х1024, а така излиза и на телевизора. Как да го направя телевизора да е нормално?
-
Купих си видеокарта Видеокарта ASUS* ATI Radeon* X1300. Има TV out, но не мога да изкарам видео сигнал от нея. Идеята ми беше с помощта на TV tool през 2,4GHz сендер сигнала да стигне до телевизора. Обаче TV tool отказва да работи с карти различни от nVidia :(
Има ли някоя подобна програма с която мога да изкарам видеосигнал от TV out-а без да е влючен директно с кабел към телевизор?
Моля за помощ* :undecided:
-
Включи първоначално телевизора към TV-out и го активирай след като заработи издърпай кабела на телевизора и включваш сендера. :yahoo:
-
В настройките на дравера (контрол панел или каталист контрол център ) има една опция - "Force TV-OUT" - активирай я - доколкото знам това кара картата да подава сигнал към TV-Out-a дори и да не е детекнала че има включен товар (ТВ, Видео или нещо друго).
За отделна програма - не съм чувал. .....което не означава, че няма.... :)