...ave hora, nyakoy znae li nastroykite na jumperite po yamaha 744, 4e mi e interesno za kakvo slujat...
10x in advance...
You're breaking my hard...
...ave hora, nyakoy znae li nastroykite na jumperite po yamaha 744, 4e mi e interesno za kakvo slujat...
10x in advance...
You're breaking my hard...
Не знам на Ямахата ама на други бластери единствените джъмпери които съм виждал са били за включване и изключване на усилвателя(близо са до кондензаторите в изхода,2 на брой) и джъмпери(в същност изходи)
за spdif(цифров изход) и високоговорителя на писито(без да броя входовете за сиди от 1 до 3 на брой)
Абе за Yamaha-та съм сигърен че джъмерите са за изключване на усилватела.На самата платка пише как става.
Ami jumperite na Creative128PCI.Znaete li koi sa jumperite za ysilvatelq za6toto si vzeh edna takava minalata sedmica i napravo q slojih bez da pipam ni6to po neq?
За какво ти е да бараш джъмперите на креатива.Той няма усилвател.И още по хубаво.По тъпо нещо от усилвателите на соунд картите няма.Само ти влошават качеството на звука.Нали е без това ще се включват към усилвател.
За какво ти е да бараш джъмперите на креатива.Той няма усилвател.И още по хубаво.По тъпо нещо от усилвателите на соунд картите няма.Само ти влошават качеството на звука.Нали е без това ще се включват към усилвател.
Доколкото си спомням тоз модел няма усилвател камо ли джъмпери:-))
Juliane Ако имаш изход ниско ниво отделно от изхода за колони усилвателя въобще не те бърка.Старите криейтиви всички имат изход колони и изход ниско ниво .Обаче точно 128 писиай нямааа.