При Омега , нямаш нужда от Рива тунер - има си Радлинкер интегриран !
При Омега , нямаш нужда от Рива тунер - има си Радлинкер интегриран !
Нов бъг ............при резолюция на монитора 1280х1024 забравяте за Theatre mode (Full screen video) на телевизора ........а тъкмо се бях зарадвал ,че си смених монитора с 19" Тринитрон![]()
![]()
![]()
А при мен работи. Прясно преинсталиран уйндоус ХП, СП2, без никакви други ъпдейти. Драйвер - Каталист 6.8Първоначално публикувано от stenly
Да,когато е прясно инсталиран уиндоус всичко е о`кей.Иначе,ако се прави ъпдейт най-често се омазват нещата.Първоначално публикувано от Pat
Здравейте,
Скоро си смених видеото с RADEON X1600 PRO/256 и имам проблеми с драйверите и по-точно с tv out, т.е. не мога да си настроя резолюцията на монитора на оптималната 1680х950 и същевременно да се вижда на телевизора всичко, което се вижда на компа - на телевизора се вижда само тапета на десктопа. Когато активирам опцията CLONE всичко се вижда и на телевизора, но максималната резолюция на монитора става 1024х768, толкова колкото и на телевизора. Да не говорим, че горната резолюция 1680х950 изобщо я няма като опция в тези драйвери.
За съжаление при всички видекарти е така при резолюция над 1024х768. Правят виртуален десктоп. Иначе филмите се пускат на пълен екран ! И аз съм с карта като твоята и доста се борих преди времеПървоначално публикувано от silansd
![]()
Не е само от Каталиста и Детонатора на nVidia прави същото , явно на телевизорите не е удачно да се подават по-големи резолюции през TV-Out-а. Не визирам телевизорите с D-Sub входове.