taman da si vzema radeona i mi kazvat che she izlizat skoro novite mx.i che mx400 shtiala da bade po-dobro vlogenie.KOE DA VZEMA ?????molia pomognete
taman da si vzema radeona i mi kazvat che she izlizat skoro novite mx.i che mx400 shtiala da bade po-dobro vlogenie.KOE DA VZEMA ?????molia pomognete
Shto za MX-ove? Az bih vzel Radeona stiga pri taia ram da ima i hubav video izhod za TV.
No tova si e lichno moe mnenie!
Spored men po-dobriat izbor e ATI Radeon VE 32mb DDR + TV Out vupreki razlikata v tzenata, no za sujalenie vse oshte ia niama na pazara. Tzenata i v JAR e 88$ kato se poiavi, a tova shte stane skoro zashtoto prochetoh niakude v Net-a, che ATI ofitzialno sa ia pusnali v prodajba na 21.02. Taka che sum si prigotvil MX-a da go razkaram vednaga / MSI StarForce 817 /. Pravil sum lichno testove na ATI Radeon 32 DDR i MSI GeForce2 MX, ako niakoi go interesuva shte gi dam.
Mosez
P.S. Snoshti pusnah edin video test na MadOnion - VIDEO 2000, eto i rezultatite:
MSI StarForce817 - GeForce2 MX
2400 Video Marks
Quality - 1418 / Performance - 382 ( ne izdurja niakolko De-Interl. testa) / Features 600
ATI Radeon 32 DDR
2377 Video Marks
Quality - 1252 / Performance - 594 / Features 530
Za sujalenie ne mojah da izgledam Gladiatora / DVD Pioner 6x32 / na ATI-to, no MSI propuska kadri( vij Performance rezultatite) s 64mb RAM, shte go probvam utre na 128mb PC133 kak e.
Testovata mashina e: Celeron 500 / ASUS P3B-F / 64mb PC100 / HDD Quantum AS,7200 , 2k / SB ABIT 5.1
imam i podrobni testove na dvete videokarti na Quake3, MBTR, 3DMark 2000 v1.1, MDK2
Kato spomena Radeon VE imash li poveche info i nabludenia za nego ?
Stoto e s po-niska cena ot obiknovenia radeon 32 MB, kakvi sa rzalikite v skorostta? Zaslugava li si ?
RADEON VE e oriazan RADEON DDR. Niama T&L i edinia Texture pipeline go niama. Pametta ne e 128Bit DDR a 64Bit DDR. Spored men RADEON VE shte e po zle i ot RADEON SDR.
Review na RADEON VE: http://www.sharkyextreme.com/hardwar...mb_ddr/6.shtml
ATI Radeon 64Mb DDR Retail!
v 32bit. cvetove e po-burz ot GeForce2 GTS kamoli ot MX!!!!
Dominator
dominator@bitex.com
ICQ#109217561
Radeon VE nqma smisal da se zema
po-bawen e i pri towa dosta ot GF2MX
Radeon 32SDR ako e okolo $100 bih se zamislil
da wzema wmesto GF2MX. Stiga s taa nVidia - samo monopola hranim.