До кви параметри мога да я издуя безопасно тая карта?
Probvai i shte razberesh.A pak ako si namerish i timingi moge da ia clocknesh mnogo...amo ako ne gi razbiresh probvai s PowerStrip
S PowerStrip ili prez Detonator-a e moje bi "naj-bezopasno", zashtoto te ogranichavat do njakakva stepen v OC-a. RivaTuner go dava dosta po-hard - t.e. mojesh da zadadesh po-visoki stojnosti ...
A inache strategijata mi e +10 MHz na jadroto i testvam i t.n. Shtom se pojavjat artefakti na 3DMrak priemam che pametta e clock-nata poveche ot kolkoto moje da ponese. tva e )
"звездички", "сняг", нещо от сорта. Дефекти в качеството на картината...
She ti preporacam neshto:ne se izhvarlia mnogo.Az sam GF2 MX i sam ia pusnam 200/240 memory/engine i sega izkarvam s okolo 400 tochki po-malko na 3D mark ot kolkoto kato e na defult i ne moga da razbera zashto....kartata e bez radiator i ne se ohlagda
Каква марка е картата, знаеш ли каква е паметта и колко наносекунди е?
И какво и е охлаждането?
<font color=red>Dominator</font id=red>
domin@dir.bg
ICQ#109217561
аз пробвах моята gf2 pro 200/400 @ 250/500 и тръгна, но изяде иконките - бели силуети само. иначе без никакъв проблем @230/450, но няма смисъл, защото процесорът ми ( d800 ) не може да й подаде достатъчно, за да я натовари и няма осезаем ефект... тия дни ще мине едно пало 1600+ през мен и ще видим максимума й. в този случай пък картата ще ограничава процесора
p.s. с вентилатор е
Dominatore ako pitash men kartata e no name GF2 MX
Za pametta ne sam mnogo siguren ama mai e Samsung i e 5 ns ama ne sam 100% a tva che dava po malko na 3D mark-a sam pochti siguren che e ot tova che niama radiator.Kakto i da e mai skoro she zema ot Kris edna GF4 Ti 4200 ama da sabera kintiti....
Ако като взимаш не те види - вземи една и за мен pls. Ti4600 ако може...