Много зависи от това на каква цена ще се продават ако въобще има достатъчно бройки в България. Дефицитът кара някои търговци спекулативно да повишават цените.
Много зависи от това на каква цена ще се продават ако въобще има достатъчно бройки в България. Дефицитът кара някои търговци спекулативно да повишават цените.
Кризата е най-бъгавото нещо което съм играл последните години ...........няма значение дали играя 10х7 или 12х10 , кадрите ми са еднакви .....това ми изглежда като пълна липса на оптимизация.
Колкото до разлика между 8800GT и 38х0 в ниските резолюции и там мога да кажа , че nVidia убива. Обаче на мен не ми се чакаше и се задоволих с 3850 , и без това съм с 17" TFT и не мога да пусна нищо на резолюция над 12х10 и ми е все тая .......поне си я взех за под 300 лева (връзкар гаден )
Къде го видя това? Щот кризиса си го играя на 1024х768, на 1280х1024 ми идва много.Първоначално публикувано от stenly
Не само затова убива , по принцип и като настройки и драйвъри GT - то е като windows а 38х0 е като Linux за масовия потребител.Първоначално публикувано от stenly
не съм напълно убеден, че те разбирам. искаш да кажеш, че 38** има "скрита" производителност, която само разбирачите могат да "отключат"?! или по-скоро, че дори самото подкарване е тежка задача заради "прекрасните" драйвери?Първоначално публикувано от izwerga
Не точно , във форума има доста по разбиращи от мен , особено на тема видеокарти. Искам просто да отбележа , че като настройки и драйвъри ATI - тата са доста "особени" , особено за тези дето знаят , че има някъде видеокарта , но не знаят какво представлява. Отделно , недай си боже да се наложи ъпдейт на драйвър на ATI . Моята карта например (Х1600 Pro 512 MB) при ъпдейт на драйвъра ми смени начина на логване в системата , да не говорим за драйвъра дето беше с диска на картата от 1912 година . Та така. Естествено тези които знаят как (аз все още изпитвам притеснения когато трябва да ъпдейтвам драйвър) нямат проблеми.Първоначално публикувано от FearMe
ATI - то я взех заради - познайте - по ниската цена , но не съм сигурен дали не съжалявам вече.
Залман VF-900 си заслужава дадените пари за него. Без шум Inno3D 8800GT 43 айдъл, 55 лоуд. 670/1620/1900 от първи път. Скромно и без напъване. Повече само на Кризата ми е нужно. За сега не искам повече. Мрак06 - 10936. Дотук с митовете за греещите 8800ГТ-та. Или Залман или оригиналното охлаждане настроено при по-високи температури да си вдига оборотите, но с доста шум над 40% .