Abe mome4eta ne sym klokval do sega i me e strah da klokna GF-orskata mi znae li nqkoi do kloko moga da klokvam GF2 MX200 32MB???
Abe mome4eta ne sym klokval do sega i me e strah da klokna GF-orskata mi znae li nqkoi do kloko moga da klokvam GF2 MX200 32MB???
Почваш да надуваш с по 5 MHz стъпки паметта и чипа и когато се появят артефакти в игрите спираш и връщаш 5 MHz на двете. Обаче се въоръжи поне с допълнителен вентилатор на чипа и провери с какво е залепен радиатора му. Ако не е много голям е хубаво да го смениш.
Моята е ГФ2МХ400 и работи стабилно на 240/205 чип/рам и е с памет 5.5нс на ЕлитМ (май).
Ei man mersi 4e mi pomaga6,NO sega kak 6e provera s kakvo e zalepen ventilatora i ot kade da ti vzema perka i kolko kinti e???10X
Ами виж като се загрее (без да овеклокваш) дали се мърда радиатора, ако се мърда зна4и работата е зле и трябва да измислиш по-добро закрепване.
Пък за перка най-добре вземи някоя стара от процесор, аз поне така направих и даже си има извод за гледане на оборотите. Просто гледай да не е много голяма напр. 50х50 мм. Залепил съм я на радиатора с канонконлит.