Абе хора,стига с тия Det.драивери
При мен разликата е 0 или е мин:В Quake3 е
0.1-0.3 фреима с изключение на някои преебаващи версии от серия 7.хх
В 3DMark2000 i 2001 е 30-40 точки,а в Unreal
почти няма,но при някои версии при минимизиране UT-то дава General DirectDraw
error...:-((
Кви са тиа тестове?-всеки знае,че за всяко PC
e различно-толкова ли са нестабилни нечии
системи,че се появяват такива разлики??
Аз съм пробвал от ver.6.18 до сега-всички и
не виждам смисъл от постоянното им сменяне
Може би хората забелязват определени бъгове
при някои игри и хоп-нов драивер-тва е добре,
ама тия постоянни смени водят само до преебаване на Win/System i DX,a и като цяло
За мен примерно е наи стабилен 7.52-моля някои да ми обясни на какво се дължат тези
промени??
Наистина ли 7.52 е стабилен при теб?
Като го използвам NFS4 отказва да тръгне, а MidtownMadness2 e пълен с артефакти. В общи линии от първите 5 игри, които пробвах тези двете бяха проблемни и 7.52 го разкарах. Може да е от чипсет-а, с 694Х съм. За мен най стабилен е 6.72, където 4Х е безпроблемно освен в игрите на Electronic Arts, които са стабилни само на 1Х.
Ceeleron600, Asus V6800 s asus drv, ver 5.33 - 928 3D Mark 20001
s det, ver 10.80, sahtata sistema - 1238.
Razlikata e ne 30, a 300...
I za men e stranna, no fakt.
A i ideiata, che 3D Mark 2001 ne e silno zavisima ot procesora iavno e palna laja. Rezultata e otvratitelen, a kartata vse pak e dosta po-barza ot koito i da e GF2 MX...
Наистина добър е-ми изиграл съм сума ти игрищ
и НИКАКЪВ проблем и големия тест:UT 1024x768 all max и при тва игра в интернет...1 час и
никакъв проблем-Иначе се появяват разни:General Prot.fault,Error in module kernel.dll,Fail in adress FFFFFFFF-тва последното е интересно-там се намира Reset -
вектора в адресната карта на паметта...????
И СТАНД БАИ РАБОТИ...При много други не и
след преминаване на системата в активно с-ие
забива
За Admin-Ами ти да го беше сравнил с вер.1.00
ако има такава...:-))-там сигурно ще получиш
2000 точки разлика-като е правен 5.33 имало ли е 256 с DDR RAM??TO и аз получих +260 точки с едни Digital Jesus драивери,ама тоя
приател беше напекъл Read-Write translations
към FrameBuffer-a така,че в 3ДМарк hi-detail
и клокната карта вместо хеликоптер имаше един
огромен полигон и странни цветни петна по
земята,то че GF e с лошо качество на images
знаем,ама чак пък толкова....
А за 2001-ми при Д850 и 1045 няма голяма разлика,съшо и при 750,но за Целерона{Intel forever...:-)}не знам,уж са горе долу равни,
ама знае ли човек...
Иначе 6800 е добра,но защо се пол.такъв резултат-незнам,при мен 1024x768deff.setting
2200-2430-и от какво са тия вариации в резултатите??3DMark 2001 работа,за всяко ПС
е различно,маи-За неразбралите ще кажа,че
разликите 2200 -2430са при една и съща честота на процесора
na vsi4ki e qsno che 10.80 davat po-veche to4ki ot predishnite, pri men +265, za igrite neznam.
Ver 5.33 do fevruari beshe poslednia oficialen driver na Asus za V6800.
Nishto chudno da prodaljava da e.
Ами пробвах ги тия 10.80:в q3 i UT разлика
няма,само че пак не мога да минимизирам UT-то-Еrror in Direct Draw 7 module,в 3ДМарк
резултата падна с 85 точки за разлика от 7.52
тук отново Stand By не работи-но това е конкретно за моето PC и не ангажира мнението
ми като цяло за 10.80-като го видя при приятели,тогава мога да го оплюя със сигурност...:-))
Колкото до 5.33-според мен Asus залагат на сигурността и стабилността,кои от там е предполагал,че има user-и които всеки месец
любимото занимание им е Format C:...:-))-taka
правя аз,иначе Win\System става подозрително
голяма....
Ve4e vuob6te ne si igraq postoqnno da testvam draiveri PISNA MI >:-( Karam q s V7100 i drv 6.31 na Asus.Dokolkoto znam po-nov ne e izlizal.
Не,тук не си прав-има смисъл щото се откриват бъгове,несъвместимости и др-а и нови
DX-6.31 e по слаб от оптимизираните за DX 8
драивери
Az kato slojih 10.80 (starite mi bjaha 6.5) rezultata mi w 3dmark2001 se kachi s okolo 700 marks. Minah na 11.01 i pribavih oshte 50tina tochki. Sega poluchavam 3100 (abe njakyde tam). Promjanata naj-silno se useti w poslednija test - 3D Sprites (maj njama oshte igra da go poddyrja). S njakolko dumi - novite driveri sa optimizirani za DX8. Koeto oznachava 4e proizwoditelnostta pod dx7 naj werojatno se e ponijila. Ama ne sym si igral w da gledam s kolko. Skoro shte probvam Black&White. Tam sigurno shte si prolichi razlikata m/u novite i starite driveri.
Sistemata mi e TB800, ABIT KT7. V7700 32 MB, 128RAM, 20GB HDD