Re: Проблеми с ATi HD4850
С коя версия на драйверите си ? При мен със системата от подписа , нямам никакви грижи.
със най-новите аз се сетих да ги сменя ,но и с оригиналните от диска става същото :(
Този BSOD само на GTA4 ли ти го прави или с всички игри? Какво ти е захранването и колко вата е ?
да това забравих да спомена 450W fortron днес го смених ,старото беше 350W fortron и за сега само на нея го прави защото нямам друга тромава игра и утре ще пробвам с call of duty от края на 2008 година новата не помня второто име и ако там не се появява ще пробвам на crysis и ако не се появи пак ,значи самата игра неще на тая карта ,а пък самата игра препоръчва ATi :D
Не съм пробвал GTA 4, нещо не съм и фен, но до сега не съм имал грижи с която и да е игра. Дори в момента преигравам Crysyis заради графиката, че с предната 3850 не можех да и се радвам с пълна сила :)
Опитай да инсталираш само драйверите на картата без никакви Catalyst Control Center, hydravision и т.н. Просто само за проба.
Значи пробвал съм и това с драйверите ,но ако е само драйвера резолюцията се променя сама с по-голяма от възможната ,а catalystа ограничава драйвера да работи на 1680x1050 да не се променя
Виж с Еверест или Рива Тунер дали процесора или видеокартата не прегряват. Пробвай да я наместиш пак в слота.
С какъв уиндоус си? С какъв процесор си бил преди и преинсталирал ли си уиндоуса след като си го сменил?
не не съм преинсталирвал уиндоуса иначе съм с XP 32bit понеже сменях и харда съм направил пълен clone на предния и съм прехвърлил всичко. Предния процесор беше core 2 duo e6750 2.66 и беше единствения от старите който е по-добър от E7300 ,а сегашния е E8400 3.00, но понеже дъното ми подържа quad ,а сегашния пак е duo ,но от нова серия и BIOSа казваше да го флашна и го направих, но единствения Update който подържа новите беше най-новият от ASUS ,а дъното ми е ASUS P5K-SE и искаше някакъв Marvel. И него записах и тръгна нормално тогава почнаха проблемите с GTA днес ще пробвам Call of duty 5 и ще видя как е дали излиза BSOD ,ако не излиза проблема ще е в GTAто или в BIOSа ето и един линк на който видях почти всички BSOD http://www.digitalbg.info/pantockrat...orWindows.html моя е 0x0000008E ама вече незнам от какво ще е. Но най-накрая ще го заведа на програмист на оправим BIOSа и да види проблемите с резолюцията
Грешка! Проблемите не се получиха след BIOSа ,защото работи нормално и си играх GTA със старата видео карта ,а след като сложих новата почнаха проблемите с BSODа и резолюцията
Пробвах CALL of DUTY WaW там нямаше проблеми, но ходих по форомите и видях ,че доста хора с по-яки карти им се получава същото само на GTA 4. Казват ,че е от драйвери ама така и така не са го оправили.
да от драйверът е 100/100, на скоро слагах 4850 и после 4870, за удоволствие.
Последният драйвер е много смотан, точно така ми излизаше на някои игри, както при теб.
Опитах с доста драйвери, бих ти предложил да си свалиш стар драйвер от сайта на ATI, колкото може по стар
Можеш ли да ми дадеш линк за по-старите драйвери защото не мога да намеря