-
problem s video kartata
moiata karta e riva tnt2 ultra.i kogato izpolzvam win98,win98se,winme si4ko si e nared,no kogato sloza win2000 ili winxp, ne mi q namira,dori i kogato sam si izteglil nai novite draiveti za 2000 i xp ot stranizata na nividia.kazete v kakvo moze da e problema pls.
-
problem s video kartata
AXLE, трябва ти нов коректен биос
-
problem s video kartata
Да, наистина. Трябва да я флашнеш, но за целта трябва да си сигурен кой е производителя. Чипсета е ясен, но той няма нищо общо. На него смяна на драйверите му стигат. На теб ти трябва обновяване на фирмуера.
-
problem s video kartata
Глупости . Да я флашваш . Абе хора не дейте така сбъркайте човека бе ! Първо , че щом 98/МЕ я разпознава значи няма проблем с биоса . Второ , че виндоса не гледа биоса ами гледа ID-то на чипа , което не може да се променя с флаш на биоса . И трето , че тея TNT2 -ки на Axle немогат да се флашват . А иначе би трябвало като дадеш на add new hardware и избереш display adapter и да я намери , после показваш къде ти е драйвера и си избираш TNT2 Ultra и не обръщаш внимание какви глупости ти пише виндоса . Аз съм имал TNT2 Ultra на Axle и съм я карал под 2000 , XP , 98 , ME , Linux .