RADEON9000 Gigabyte PULEN BOKLUK!!!!
tova e taka za6toto: kartata ima edna mnogo glupava ot edna strana za6tita predpazva monitora ot prenatovarvane i otkaz sled izvestno vreme (az sa6to sam s ati 7000 - Gigabayt)
i az imam tozi problem v momenta za6toto sam s poslednite draiveri ot saita im ka4i si predi6nata versiq i tova trqbva da se opravi
tova e taka za6toto: kartata ima edna mnogo glupava ot edna strana za6tita predpazva monitora ot prenatovarvane i otkaz sled izvestno vreme (az sa6to sam s ati 7000 - Gigabayt)
i az imam tozi problem v momenta za6toto sam s poslednite draiveri ot saita im ka4i si predi6nata versiq i tova trqbva da se opravi
vIE LI STE LUDI AZ LI???? KAZVAM CHE NA COM I tv NA KOETO SUM GLEDAL 1000000000 FILMI S OPISANA PO-GORE KONFIGURACIA .. KATO SLOJIH TAIA KARTA E laino tv-OUTA VIE MI GOVORITE GLUPOSTI!!! Ne go znam kolko razbira Cavv a i ne me interesuva napisal sum che sled 5 nvidii slagam Ati --->LAINO
preintaliram Win driveri vsichko ---->laino vziamm drugo ATi ----> laino
TVA E ..
ne govoria za Ati kak bi se durjala v laboratorni uslovia s chinch , s-video ili neshto drugo, kazvam PRI MEN S TV koito dosega e slujil za projetirane na 109002099209 filmi TOVA E LAINO! sravnenie s predishnite Nvidii i segashnata Nvidia tova e.. pri ednakvi uslovia ednakvi cabeli s NAI-NOVI DRIVERI I NA DVETE COMPANII tva e ..
I ne znam kakvo razbira Cavv tolkova moeje bi znae harekteristikite na plutnost na chipa i kak reagira na nagriavane pri gledane na 12 filma i edna igra na Philips koito e na Video kartata(moita na drug na kartata Conexant)? ili znae zashto zagriava chipa na Ati kato naklonish kutiata na coma s 12.5' .... ili e napisal TVtool programkata? ili e razrabotchik na nView na Nvidia? vsichki znaeme tolkova kolkoto ostanalite po otnoshenie na TVouta... niama niakakvi skriti tunkosti...
kakto i da e temata se iturka... koito si ima Ati da mu se radva.. i ne govorihme za radeon 7500 ili kakvo a za konkreten model kakto i da e ... slushaite pichovete koito kazvat che TOZI 9000 e hubav...
Az vi kzvam s kakvo se sbluskah na dve karti s toia chip tva e!
:) inache tuka verno e gadno no puk vchera si vzeh tva comche i dori ne usetih che sum go kupil .. shtoto ima 100000000000000 firmi i vsiaka gleda da smukne parite za da te specheli za klient
Pentium® 4 Processor at 2.53GHz with 533MHz system bus/ 512K L2 Cache
256MB DDR SDRAM at 333MHz
60GB Ultra ATA/100 7200RPM Hard Drive
Logitech Wireless Keyboard and Mouse Solution
17 in (16.0 in viewable,.27dp) E772 Monitor
64MB DDR NVIDIA GeForce4™ Ti 4200 Graphics Card with TV Out and DVI
40x/10x/40x Max CD-RW Drive with Roxio's Easy CD Creator®
SoundBlaster Live! 5.1 Digital Sound Card
Altec Lansing THX Certified ADA995 Surround Sound 5.1 Speaker System
56K PCI Telephony Modem
Integrated Intel® PRO 10/100 Ethernet
i tova neshto za 900$ :)
Kvo da ti kaja pone v tova otnoshenie tuk e OK imam kola na 2 godini s 6V gotina nova... vsichko mi e OK neta mi e niama da ti kazvam s kakva skorost NEOGRANICHEN PO VREME I TRAFIC izobshto v tova otnoshenie jivota e super :) jiveia si sus semeistvoto imam sumati priateli BG s koito si pravime kupona... hodime na plaj (v Miami sum) tva e,
Samo hliaba e gaden na teia tipove ama aide....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by BobyTT
Samo hliaba e gaden na teia tipove ama aide....
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
са ако кажеш че има и сирене и кисело мляко ... :)
Не виждам смисъл да се палиш толкова - всички разбрахме къде си, поздравления за пс-то.
И не виждам смисъл да се дига аларма - хубаво, твоя ТВ не бачка с ати... са кво? да те запозная с човек сменил 4 карти на НВ (от ГФ4МХ до ГФ4-4200) и накрая останал доволен от 9000 ли? Всеки е прав за себе си... Просто ми е интересно какъв ти е телевизора ...
ama prav e che go poliahte s gluposti, mai samo chavv proiavi intyeres za pomosht
Ami Samsung mi beshe TVto ama veche sum an eidn Panasonic 100Hz shte vijda si se dobre no puk mi lispva trupkata .. v BG beshe drugo...
Някои беше казал че не се клоква радеона, моя стига до ядро 324 памет 480
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by BobyTT
no puk mi lispva trupkata ..
Бръкни в контакта..... не бе, сериозно - връща ти тръпката с ресто [:D][:D][:D][:D][:D][:D]
kagete mi ot kade da si kupia RAM DDR 400 Kingston plys
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by MANIAK
Някои беше казал че не се клоква радеона, моя стига до ядро 324 памет 480
Navsiakude po ruskite forumi /radeon2 i dr./ e napisano, che Radeon 9000 /ne PRO/ NE moje da se overcklokva. E uspiali sa s novia powerstrip da pusnat iadroto s 10MHz otgore i pametta s 20-30, no pri povecheto igri /pri startiraneto im/ se vrushtali default nastroikite, a pri koito sa trugnali - proizvoditelnostta dori e namaliala! Imalo niakakvi blokirovki "na hardware nivo", koito precat na O/C, moje bi ako se modne BIOS shte se opraviat neshtata, no zasega reshenie ne sa otkrili. Az lichno si poigrah malko s Radeon9000 na Gigabyte i ne mojah da go O/C.
В интерес на истината БобиТТ е АБСОЛЮТНО прав!Поне 2 такива карти съм тествал:просто ТВАУТ-а му е обвратителен,дори по лош от тоя на МХ:самата архитектура на картата не позволява качествен ТВ изход,та погледнете я!!Къде е HydraVision архитектурата?!?
Иначе Радеон 8500 предлага най-добрия ТВАУТ който може въобще да се желае:Може би качествен ГФ4 се доближава до него само
ma nie si babrim za TV-out-a, a to niakoi GF-pisni igri ne vijdali i "extrite"...sheideri i prochee, tia dni ste me osvedomiat tochno koi. Lichno pri men tri karti ne se vijdat na VulpineGLMark-a, pri vse che i patch izleze za nego i mu go slagam... ATI...
Ne e ATI... Gigabyte :) - "super" videokarti.