Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50

GF3 ti 200 chaitech

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

GF3 ti 200 chaitech

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso

Абре Павлинеййй, как ги стигаш тея честоти бре, ба маа му!!! Аз имам тука същата карта, на default с 1700+ и Gigabyte 7VAX, 256 DDR333 прави 6909 с 40.52, което според мене си е доста добре за такава машина, а при 240/480, щото нагори почва да маца, прави 7856. Вие как ги стигате тея 558 памет незнам??? Я дай някаква идея, или пак опираме до "Ами то е до бройка" ((

Направил съм тая кирия с паметта дето сте я обсъждали по-горе, промяна няма особена !

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Pametta e 4ns i 500 gi stiga, nagore - mnogo trudno, zapocvat da se poiaviavat tochki po ekrana pri 3DMark. 558 i men ako me pitash mi e chudno, zashtoto probvah vece 2 drugi osven moiata i te sushto se zakrepiha okolo 500 +-10MHz.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

GF3 ti 200 chaitech

Та остана ми малко свободно време и пробвах таймингите който ми даде.

К'во да кажа ПЪЛЕН РЕЗИЛ - неще да стигне и 500 на паметта.

Явно ти си оцелил бройка.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

GF3 ti 200 chaitech

Между другото един приятел остана много доволен от твойте тайминги.При него имаше резил но след като "ремонтира" A-G320 резулталтите бяха доста добри.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2002

GF3 ti 200 chaitech

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Tanyo

Между другото един приятел остана много доволен от твойте тайминги.При него имаше резил но след като "ремонтира" A-G320 резулталтите бяха доста добри.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Какво искаш да кажеш ремонтира . Ако имаш предвид , че й е пуснак волтаж , кажи колко повече е стигнал , защото при мен от волтажа полза нямаше [] .

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

GF3 ti 200 chaitech

Сложил е таймингите който си постнал по-нагоре в темата.

Каза че A-G320 "ЛИТНАЛА(240/520)" и то доста стабилно - без артефакти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. TV out - Gf3 Chaitech + Samsung телевизор
    От Kayso във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 7
    Последно: 12-12-02, 00:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе