поправката е възможна, но ще струва горе долу, колкото нов монитор.
Ако имаш гаранция, това е друго нещо.
не нямам гаранция но този ефект е временен - има периоди когато монитора работи безпроблемно ...не знам докога ще е така !!
На мен ми се е случвал подобен проблем преди много време на "лампата" . Там проблемът се оказа от видео картата тогава.
Аз също си мисля че нещата са от видеокартата, защото ако е матрицата тогава картината ще е постоянно лоша !!Първоначално публикувано от kiko1987
kiko1987 как се оправи твоя проблем ?
А-а-м ... интересен въпрос като се сетя... Еми на тогавашната MX440 32MB AGP (без да се смеете, беше много одавна) нещо и се беше скапало вентилаторчето и реших да си направя една пасивна самоделка от алуминий. Явно не се бях справил много добре, защото след това имах абсолютно същият проблем като твоя. Просто смених картата и всичко си беше наред.
Аз съм почти на 90% убеден, че е от нея, защото не ми е само този случай. Преди около година, в офиса имахме едно ATI 1950Pro , което също беше тръгнало да се скапва и правеше пак същият проблем.
В случая най-кофти е, че ако си със някоя по скъпичка карта... може би ще трябва да е прежалиш. :S
беше скъпа, аз съм с ati radeon 9200, има ли някакъв тест с който мога да я проверя и да съм сигурен че е от картата ???
Ами както сам каза, картината HE E "постоянно лоша", така че дори и по време на теста да се представи блестящо картата - нямаш гаранция, че после няма пак да ти направи мизерия. Вземи от някой приятел неговата за няколко часа и веднага ще разбереш дали проблема е в картата.
тествах - не е монитора а е от видеокартата - от инфото което събрах за този тип карти ati RADION9200 този проблем се появява при изгаряне на главният чип, това е ......
Това като го видиш е 100% видеокарта и се появява при опушила памет.
тема с 10 поста и едва последния след тест се оказва че е видеото при явен такъв проблем.
Фанта - много зле
е зле де, ама като същият проблем се появява при прецакан монитор, ха кажи ми как мога да отгатна, дали е от монитора или от картата?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO