radeon9700Pro 8X Support???
Dneska doide chisto novichkata 9700pro!!! :P
Obache neshto ne moga da se preborq s 8X to!
Dori na 4X ne moga da q pusna!?!
Danoto e ASUS A7V8X, instaliral sam vsichki nai novi driver-i na via za poddrujka na AGP3.0 i t.n.
Kakvoto i da zadam v biosa, sled tova i SiSoft sandrata i 3Dmark2001, abe vsichko mi kazva che AGP-to mi e na 2X a Support-va 4X i 8X!?!
Chetoh nqkude che purvite radeoni 9700 imat problem s 8X-to i che tova shtqlo da se opravi s update na bios-a, no nikade ne moga da namerq takuv update!
Kartata e BUILT-BY-ATI
BIOS Rev. 113-94206-101
Help please!!!
P.S. Inache izglejda che raboti normalno - bez overclock s AthlonXP 1600+ i 256Mb 333Mhz Kingston ValueRAM 3Dmark2001 dade 11505
dunoto e problema vizh tyka >>> http://www.rage3d.com/tech/?page=asus
triabva da flashnesh biosa na dunoto s vazmozhno nai-nowata versia
,i s nai-nowite draiveri na VIA
Mdammmm Gadno :(((
Sh'a probvam s nov BIOS
btw. Izglejda che savsem ne raboti normalno -> NFSHP2 izobshto ne tragva :(, Warcraft3 tragna na 1600X1200 vsichko na MAX i sled okolo dve minuti zabi :(((
3Dmark tu go minava celiq, tu zabiva nqkade "na Random"
Blah! I tova mi bilo shtastliv pritejatel na nai-novoto dano i nai silnata videokarta ;)
P.S. 10x a lot!!!
Проблема е, че има голям проблем със съвместимостта между дъната и платките.... ревизии А3 на R9700Pro се казва, че оправят проблема....
Това в момента е нещо като "алергичен пристъп" на дъното ти срещу новата видеокарта [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
.....ревизии А3 на R9700Pro се казва, че оправят проблема....
Това в момента е нещо като "алергичен пристъп" на дъното ти срещу новата видеокарта [:)]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Dobre, a kak da razbera koq reviziq e?
Tazi e kupena ot moi priqtel v shtatite ot www.buy.com predi nqma i sedmica.
Mi osven alergosan da mu dam na danoto ne znam k'vo drugo da storq
BIOS-a e update-nat na v.1009
Drivera za videoto e nai noviq na www.ati.com
VIA Driver-a i toi e 4.43 + VIA AGP Bla Bla Bla...
K'vo s'a drugo duno li trqbva da tursq ili da si sloja "Stariq" GeForce Ti4200?!?
na samata platka ne pishe neshto kato rev. "chisla" ili v. .... neshto ot sorta?, ogledai ia hubavo [:)]
С какво захранване сте?
Р9700Про "лапа" яко - над 50Вт мисля...
АГП 8х +Виа .... :(
Не е ли малко бавничко? Все си мисля че трябва да вади 15000 на такава система.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by KoolyO
Dobre, a kak da razbera koq reviziq e?
Tazi e kupena ot moi priqtel v shtatite ot www.buy.com predi nqma i sedmica.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Пише го само на самия чип..... мисля че беше долу в дясно...
Ami dobre doshyl w kluba na tarikatite deto posle gi boli glawa. Az beh osnowatelq :))) iam 815 dyno Abit ST6 i imam systite simptomi kato tebe :)) Hubawo che Il-2 Sturmovik, zaradi koiato kupih tazi karta bahcka perfektno. Pri men trygwa na 4x, stoto nema poweche a i ne mi trea. S Tualatin 512 1266@1459 dawa 12980 3dta. I pri men zabiwashe na OC CPU. Namalih go na 1266 i daze malko poweche - 145 FSB stignah - i bachla sichko, samo deto UT2003 demoto zabiwa. I poneze mi pisna ot gluposti, si zemah edno i850 dyno, za koeto oswen edinichni oplakwaniq ne namerih loshi dumi na forumite na rage3d. Dowechera sybiram PCto s edin P4 2,4/533 i she kaza dali bachka dobre. I moito ATi e ot USA, built-by-ATI
Hehe dobre kazano :) (za kluba na pree...)
Uffff...
Mamka mu i s EpOx 8K9A ne poiska da pomrudne :(
Ne svalq li shinata do 130 (60Mhz AGP) 3DMark-a zabiva zaduljitelno i na ASUS-a i na EpOx-a!
A dori i taka igrite ne iskat da varvqt!
Rezultata na 3dmark e obqsnimo slab s ogled na underclock-natia comp [xx(]
P.S. EpOx-a obache e osezaemo po-burz ot ASUS-a
P.P.S. Gledam che e moderno: EpOx 8K9A/ASUS A7V8X, 256Mb 333Mhz Kingston ValueRAM, AthlonXP1600+@1,53Ghz(locked multiplier), Ati RADEON 9700Pro/ChainTech GeForce4 Ti4200, HDD WD80Gb7200 Fluid, Creative SB Audigy&5.1+2Speakers
vse pak probva li da flashnesh biosa na ASUSa???ako neznaesh kak, po dobre zarezhi [:)]
Blah!
Probvah i na RADEONA da flash-na bios-a, ama ne namerih takav [xx(]
ASUS-a e s v.1009, a EPoX-a e s nai noviq spored programkata mu za flash prez windows (shtoto taka i ne namerih kade ot site-a na EPoX da svalq drug BIOS[}:)])
Mai shte si ostavq ASUS-a (shtot' vse pak si e ASUS) i GF4-to i da ne se zanimavam s poveche gluposti[8D]
Ne ia polzvai tazi programka za download na bios-i prez win-a zashtoto e absolutna boza...
Varni kartata niama da mojesh da ia pusnesh na tova duno.I ne tarsi novi drv. po skoro sas stari,no i da tragne ste napravi ne poveche ot 10000 tochki,koeto ste reche che prosto si si hvarlil parite na viatara.