creative inspire 6700&SB live 5.1-проблем
Ако някои има тази комбинация от компоненти, моля да сподели дали има проблем с предна централна тонколона.
Тя не свири при филми и при слушане и музика, но при тест-а на креитив за тонколоните си варви.
Вазможно е да е от програмите които ползвам winamp 8.1 r windows media player 7.0.
Winamp-a трябва да го прекарваш през DirectSound (има си цъканка в настройките вътре, в момента сигурно си на WaveOut).
За филмите (DIVX имаш предвид сигурно) не знам как е на 5.1, но Audigy има Decode AC3 Sound в настройките на SurroundMixer-a.
Щом на тест-а си върви всичко проблема не ти е хардуерен.
Друго не знам, но знам че поне не са развалени тонколоните, защото вав Warcraft 3 и в NFSHP2 тонколоните си бачкаше когато трябва
За winamp тва в Plugins out ли е това там
da tam e.
nali ne o4akva6 da 4uva6 muzika ot srednata kolona kato slu6a6 MP3 ???
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
nali ne o4akva6 da 4uva6 muzika ot srednata kolona kato slu6a6 MP3 ???
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
??????????
Zashto az si misleh che e tupite driveri na SB-to.?
e kak iska6 da 4uva6 muzika ot MP3 de ta to e 2 kanalno.vij v igrite i DVD naisina se 4uva srednata kolonka.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
e kak iska6 da 4uva6 muzika ot MP3 de ta to e 2 kanalno.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Абе, ти си бил страшен бре!
Е как па няма да ги слушам на всичките колони - това си зависи само от драйверите и от реализацията на плеъра......
Аз в момента съм с ALC650 вградения звук на MSI 648MAX и Creative 6700 и с Winamp 2.79 си слушам каквото си искам на всичките колони.... филмите си вървят перфектно на Mediaplayer пак със звук от всичките колони..
За игрите няма да говоря.......
Естествено бластера си емулира Dolby Digital независимо какъв е източника.. дори и MONO да е...
Molov da si priznaq napravo sam u4uden sega sam vremenno s ALC650 onboard i naistina se 4uva MP3 prez vsi4ki koloni!!!, daje zabelqzah 4e s poslednite driveri ima hardware sound poddrajka.
Да ама при мен не става [V][V][?]
Само в игрите се чува средната
Molov da si priznaq napravo sam u4uden sega sam vremenno s ALC650 onboard i naistina se 4uva MP3 prez vsi4ki koloni!!!, daje zabelqzah 4e s poslednite driveri ima hardware sound poddrajka.
Добър вечер [8D]
Само че тия onboard звукарки мисля, че са пригодени да емулират както трябва тоя "разделен" режим на връзване, както е при Creative 6700, докато на Live! 5.1 не съм сигурен, че е така....
Това Audigy2 ме разплака направо докато успея да навържа правилно колоните.... но пък сега работи и под Winamp отново имам center-а [:)]
Правиш ли нещо по-специално Mollov с Audigy2, ако не напрао не знам как ще издаржа докато си взема тази звукова карта
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by fenixsz
Правиш ли нещо по-специално Mollov с Audigy2, ако не напрао не знам как ще издаржа докато си взема тази звукова карта
Ами слушам си музика..... обаче вади мамата си джаса и звук, that's for sure...
Аре стига си ни дразнил бе ! ;)))
Ще ревна направо, искам Audigy ДВЕееееееее!
хлип - хлип...