Ето това е картата, която ще трябва да постави всички GF2 на колене.
Radeon SE:
Засега знам, че паметта ще е по бърза от тази в GTS;PRO... 400Mhz.
Мнение?
Dominator
dominator@bitex.com
ICQ#109217561
Ето това е картата, която ще трябва да постави всички GF2 на колене.
Radeon SE:
Засега знам, че паметта ще е по бърза от тази в GTS;PRO... 400Mhz.
Мнение?
Dominator
dominator@bitex.com
ICQ#109217561
Бре човече, откъде го вадиш този ентусиазъм? И какво му дреме на масовия потребител по-добра ли е с 5-10% или не като няма пари. Такива карти мнооого рядко се купуват в БГ. Щом струва над 100-120$, няма да е пазарен хит.
Ами позволи ми да се съмнявам, защото ATI все някого "поставят на място" и все продуктите им излизат с поне 6 месеца закъснение! Този надпис "sample..." за какво ти говори? Ами просто скоро няма да видим такава платка, ATI с това само казват "ето, стигнахме GF3, и ние го можем, йеееее!". Добри продукти правят ATI, спор няма, но е факт че винаги изпускат пазара с огромните си закъснения. Бяха с много добри позиции на пазара на чипове за мобилни компютри, но сега и там NVIDIA почна да ги настъпва с мобилната версия на GF2. Борят се момчетата, да видим ще го докарат ли до съдбата на 3dfx (както предсказваше Dreamer)...
Абсолютно, скоро никой няма да продава GeForce2 а те ATi убиец на GeForce2 ще пускат)
Kiril 'Dreamer' Georgiev
Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.
http://www.savagenews.com
dreamer@savagenews.com
ICQ #46233045
Аз и друг път съм казвал, че според мен ATI сбъркаха с това, че не дават чипове на ОЕМ производители. Вярно, щяха да се навъдят много ментета, но пък продуктът щеше да е по-популярен. А който иска винаги може да си купи маркова и качествена платка. Един потребител като си купи някаква платка, следващата в много от случаите е на същия производител. Имаше какви ли не измислени платки с чипове на NVIDIA, но пък затова сега държат 70% (ако не и повече) от пазара. Целта на една компания не е "все по-пълно задоволяване на потребностите на потребителите" (от "Икономикс"), а максимална печалба. Този който балансира най-добре на пазара - печели.