ima li niakoi vpechatleniq ot tia karti i kakvi sa ?
Зависи на какво MX440 си попаднал - има с SDRAM или DDR, има 64-битови или 128 битови, има нормални или SE. Повече можеш да погледнеш на www.palit.com.tw
Внимавай много. Вчера видях такава даитона 440
със сдрам. познава се от пръв поглед,много по-тясна
от нормална такава е, и беше само с пасивно
охлаждане.не знам доколко си запознат но от такова точно нещо бягай ако ще и 30$ да е.
Az imam takava karta i sam mnogo dovolen ot neia. Moita vaobshte ne e po-tiasna ot ostanalite i e s pasivno ohlajdane. Clockva se bez problemi na 370/470 bez nikakvo ohlajdane.
Vip_a, далеч съм от мисълта че ВСИЧКИ даитона са
зле.Просто казвам че видях такава със SDRAM и съветвам zed да се пази от такава.това 470 мемъри
дето го даваш говори ясно че "Az imam takava karta"
не е вярно.твоята си е нормална карта от която е нормално да си доволен.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by StefanR
Vip_a, далеч съм от мисълта че ВСИЧКИ даитона са
зле.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Всички Dayton-и са добре. Просто те произвеждат за хора с различни финансови възможности. Фирмата Palit Microsystems е една от най-големите фирми производителки на видеокарти в света ( с марка Daytona ). Последните две години nVidia им присъждат специална награда която можете да видите на: www.palit.com.tw - който се интересува може да види ревюто: http://www.3dxtreme.org/palitdaytona4200p1.shtml
mnogo stranno, Vip_A: kak uspqvash bez ohlajdane 370 za qdroto, a pametta ti se clockva samo na 470mhz. Moq asus gf4mx440 pametta mu se clockva do 490 bez nikakvo ohlajdane(stabilno, bez artefakti na 3dmark2001,dot3bump mapping). Na 500mhz,bez ohlajdane 3dmark zabiva, ama uspqh da pusna igrata crazy taxy i si q igraeh, tq ne mi zabi.