Резултати от 1 до 4 от общо 4

Realna razlika m/u AXLE i Abit Siluro ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

мдаааа, най-сетне и аз попаднах на axle с кофти 2d ! след всички приказки, които изприказвах в защита на axle, на едно аверче се падна такава, която забива в diablo2 непредсказуемо. в 3d си е убиец, като всички други mx-ове, но явно necromancer 43 ниво с 14 придружители и цяла тълпа гадини около тях, всички беснеещи и сипещи магии наляво-надясно му идва в повече !

аз лично си занесох paladina и нямаше проблеми 2 часа, но така или иначе, той се бие сам и то не с тълпи.

та значи - ако някой има silurо, нека сподели имал ли е подобни проблеми и струва ли си разликата в цената?

p.s. горното се случва на duron 700, msi kt7pro, detonator 6.18

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

сега се сетих още нещо - подозрително забиванията зачестиха след инсталацията на live!-а и driver-а за нея! преди с вградения звук много рядко се случваше!

някой да има подобен проблем? идеи?

4. Member
    Тук е от
    Mar 2001

Аз съм със Siluro. Моята карта бачка на 230core/205mem а може и повече, но е нестабилна - много се колебаех дали да не дам малко повече пари за Hercules - имал съм и знам че са №1, но сега не съжалявам - MX с всички ектри, а както виждам - и компонентите не са толкова зле. Дизайна и е стандартен - пробита е и могат да се монтират алтернативни cooler-и. Джитках Diablo, (е не съм имал чак такъв Necromancer) и проблеми не съм имал нито веднъж. Доколкото знам - разликата м/у AXLE и ABIT е двайсетина долара и смятам, че си заслужава да дадеш повече - единственото към което имам забележка е, че ABIT като overclocker-ска фирма можехада помислят и за 5.5ns памет, ама...

За Live! знам само, че имаше проблем с KT7/A дъната - но рядко. За всеки случай провери за нови Live! драйвери - проблемът си проличава, като видиш BSOD и грешка в EMU10K - или нещо такова...

<font color=red>Dominator</font id=red>

dominator@bitex.com

ICQ#109217561

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

вярно, че и аз бях мн изненадан от факта, че е с 6ns. обаче не мога да повярвам на един тук ( да ме извини, че не си спомням, точко кой беше ), който каза, че axle-ите, които си купил за клуба били с 5ns !!!

за live!-a - bsod не му се е появявал. просто времето на инсталация и зачестяването на забиванията съвпадна. драйверите са предпоследните - от януари, ако добре си спомням.

според мен просто картата не е читава - преди това доста ми минаха през ръцете ( е, вярно че не съм пускал на тях такъв necromancer, така че не знам те как биха се държали ). но всеки случай 2d-то им в нормални приложения беше добре. то и при тая няма размиване на цветове и др., в каквото най-често обвиняват mx-а. да не говорим, че според мен много от тези оплаквания са по-скоро ненагласена добре конвергенция

както и да е. 10х за мнението. очаквам и други.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. razlika mejdu K7 1900+ Palomino K7 1800+ Thoroughb
    От ilhanbg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 23-12-03, 18:09
  2. Detonator 40.xx problemi sas Siluro
    От Shegobieca във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 11
    Последно: 28-11-02, 10:55
  3. ABIT Siluro Golemi problemi ;[
    От daka242 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 11
    Последно: 03-11-02, 01:46
  4. За ABIT Siluro T400
    От toofy във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 18
    Последно: 04-03-02, 15:06
  5. abit bx-133 raid vs abit vh6 II
    От MANIAK във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 8
    Последно: 19-01-02, 21:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе