Imate li napredstava koga 6te dojde v BG i na kakva cena moje da se o4akva ?
Kolko po dobar 6te e ot gf4
Znam samo 4e parvoto mu predimstvo e palnata DX9 poddrajka.[:-spin]
Imate li napredstava koga 6te dojde v BG i na kakva cena moje da se o4akva ?
Kolko po dobar 6te e ot gf4
Znam samo 4e parvoto mu predimstvo e palnata DX9 poddrajka.[:-spin]
cenata w BG samo targowec mozhe da go kazhe,a ima li takiwa tuka? []
inache rewuta mnogo eto ti edno ot mnogoto http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ,izvodite sam si gi pravi []
Да не забравяме "истинското" ревю
http://www.overclockers.ru/news/news...&id=1041715156
e dobre de interesni review-ta ama ne mojah da razbera ima li go nqkade v BG ???
Вече я има.В Мост - GB RADEON 9500/64MB??? DDR/8X
169.0
175.0
182.0
И във Вали ATI 9500 PRO, 128MB DDR + TV/DVI/Softw. DVD
$ 165.90 без ДДС
on order
На Overclockers.ru пишат до колкото разбрах само за модела на Sapphire, много се съмнявам че в Мост имат такава, техните са май предимно Гигабайт. Дали фатката ще мине и при тях?!?
И двете посочени са на Гигабайт,но човека си пита " ATi Radeon 9500 koga i kolko ???"
като гледам цената на 9500про е добра... стига да ги имат...
ami nqma logika da ne stane i pti tqh to 4ipovete sa ednakvi a za tova 4e e GB radeon pro si mislq 4e pove4e 6e se naduva
mda ofertata na Vali e priemliva....tezi karti imat potencial za naduvane, na xbitlabs ima statia kak da promenim default voltazite na chipa i pametta otnasia se za R9700 no edin pich veche e probval da napravi towa na 9500 non-pro karta i e uspial da postigne stabilni 405Mhz na chipa []....sus standartnia cooler kam kartata
zna4i dokolkoto razbram na nai golqma dalavera izliza da si vzeme6 radeon 9500 256bit 128 mb i da si q napravi6 na r9700pro no vaprosa e ot kade i za kolko 6e se nameri v bg[:-banghead]
opredeleno tova e sledva6tata mi karta, samo me pritesnqva kak sa ATI s driverite si 4e ...... posledno kato bqh s 8500 bqha mnogo zle to ne be6e bugove to ne be6e 4udo ....
pfu i riva tuner se poqvi !!! ama r9500 kade go ??? []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
ama r9500 kade go ??? []
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
В сигнатурата ми е [] [:D]