koia programa da izpolzvam za clock na kartata.Do kakvi 4estoti da ia klokna za da ne izgori.Imali voob6te razlika sled i predi kloka.
koia programa da izpolzvam za clock na kartata.Do kakvi 4estoti da ia klokna za da ne izgori.Imali voob6te razlika sled i predi kloka.
wgradenite driveri na NVIDIA mogat da promenqt clock-a. samo trqbwa da si nameris w internet kade w registry se pipashe, za da se poqwi tozi TAB za overclockinga. Tova e hidden feature na driverite.
tvoqta karta kakwa e - nqkakwa kucha li. ako e bez wentilator, PO-PRINCIP e dobre da slojis nqkakwo wentche zashtoto sas fabrichnite radiatorcheta, kartite prepichat neshto.
Po-dobre da beshe wzel za tebe onazi ASUS V8170, a tazi da probutas na brat ti.
svalih NVmax ot setcom.Nali edinstvenoto koeto se pipa v programata e core clock i memori(taka li be6e).
Kato izbera niakoia ot funkciite na NVmax mi se poiaviava gre6ka Error loading Nvtwk ili ne6to podobno.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by hack4o
svalih NVmax ot setcom.Nali edinstvenoto koeto se pipa v programata e core clock i memori(taka li be6e).
Kato izbera niakoia ot funkciite na NVmax mi se poiaviava gre6ka Error loading Nvtwk ili ne6to podobno.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
По принцип да, но щом ти дава грешка по-добре си свали RivaTuner за да си сигурен че нещата стават както трябва. Мисля че тази грешка дето ти я дава е заради това, че не си инсталирал програмата или я стартираш от шорткът - кликай направо на ехе-то []
za NVmax probvah no bezospeh.Za RivaTuner kak se raboti 6toto ni6to ne razbrah kato ia pusnah.
dobre de, a zashto ne gi clock-was ot driverite na NVidia zasto, sled kato te si imat tazi extra?
kade se namire.Kazaha 4e tazi opcia e skrita i triabca da se pravi ne6to ot registrito.
http://www.nvinside.de/inhalt/rubriken/tuningtools.htm - DL coolbits i go pusni
posle ste se poqwqt menutata
Blagodaria pentagod.I taka za posledno do kolko da ia klokna core/mem
neznam - ne pomnq moqta do kolko stigashe. sega sam s druga karta.
pomalko - dokato pochne da zabiwa ili da prawi artefakti po obraza, sled koeto malko wrastas za da e stabilna.
ako ima opciq na danoto, wdigni AGP voltage malko
i sloji wentilator wse pak.
sega e zima, no lqtoto moje da stane belq bez vent i overclocknata karta