Ами значи правилно съм те разбрал, то дигитални колони няма. Ако звука към тонколоните беше цифров, щеше да се чува монотонно бръмчене :)
Преглед за печат
Ами значи правилно съм те разбрал, то дигитални колони няма. Ако звука към тонколоните беше цифров, щеше да се чува монотонно бръмчене :)
taka obache i ne stawa qsno imash li ideq ot kwo moje da e glupawiq slowdown ?
Е нямам идея, аз нямам никви проблеми с EAX-а, виж нещо драйверите да не си разбазикал. По принцип с тая машина не би трябвало никакъв проблем да имаш ...
Я кажи с какъв Win си и дали само на тая игра ти ги прави тея номера или и на други ?
След всички тия възхвали на Кретив, мога ли
да попитам дали някой е чувал вградения звук на
"де лукс" дъно Nforce2 ??
Естествено за натоварване на процесора и дума не може поради вградения копроцесор, а за
хардуерния долби декодер няма да говоря изобщо.
Пичове Аудиджи е едно набутване - НЕ МОЖЕ да се купува карта на цената на дъно, който не е
доволен от звука в къщи да си купи външен ЦАП 24 бита, дори и на Cmedia (с цифров изход)
може да се закачи
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by kirko
След всички тия възхвали на Кретив, мога ли
да попитам дали някой е чувал вградения звук на
"де лукс" дъно Nforce2 ??
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ami moje bi ima hlqb v nego ama driverite o6te sa mnogo zle.
Не съм чувал на Nforce 2 но на Nforce 1 за 5ст. работа не върши. Иначе от Audigy действително няма смисъл, един Audigy2 върши по-добра работа... Драйверите на Live! неще не ме радват как работят под XP, май и аз ще минавам на Audigy2.
PS. Lightmaster затваряй си таговете [:)] хехе този ти го затворих аз. Иначе е похвално че ги пишеш ръчно.
Windows-a e xp
prawi problemi na pochti wsichko kooeto polzwa eax .... microsoft rallysport championship, nfs 6, U2 i UT2k3 .....