abe dano sichko e viarno, ama podoziram che dori i da e vyarno igrite pak she sa si optimizirani za nvidia i she ima ya bugavshtina v grafikata ya nyakva druga gamenshtina.
abe dano sichko e viarno, ama podoziram che dori i da e vyarno igrite pak she sa si optimizirani za nvidia i she ima ya bugavshtina v grafikata ya nyakva druga gamenshtina.
Нали знаете , всичко на хартия изглежда супер.Точно тези неща които на хартия са супер, някой път не излизат на бял свят (няма да давам примери, сами се досещате )
Ще поживеем, ще видим
нов "хартиен звяр" мене ако питате...
от умрел писмо да чакаш.....
Според мен,аз съм направил голяма грешка със моя Gigabyte дето навремето като излезе дадох 85 долара като може за 90 долара
да вземеш такъв звяр на който UT2003 да кажем ще варви на
1280*1024 със 100 кадара в секунда.А да не говорим за
хората които са се излагали да дадат над 150 долара за GEFORCE4 Ti4200 или още по-зле да дадат 300+ долара за Radeon9700Pro
вече съм имал акарта от S3, верно доста отдавна беше, ама не знам защо нещо не им имам доерие много...ще видима като излезе, пък дано да се окаже наистина реална конкуренция на nVidia, че нещо са станали монополисти напоследък момчетата
nvidia rules!!![^]
HAHAHA, tova si e smeshkata na veka. Znaci predi godina i polovina imah SAVAGE 4 32MB RAM, ta toi si se durzeshe mnogo stabilno v nyakoi igri daze minavashe moyata GF 2 MX 200 na ABIT, no samo nyakoi. Posle byah vidyal po forumite za S3, ce se caka skoro da izleze COLUMBIA ci9pa deto styal da bude konkurenciya na GF3, da ama ne, cista partenka. Tova beshe prez 2001 lyatoto. Napravo strah, treperyat im martenkite na NVidia i ATI zaradi tez gluposti na S3 i VIA. HAHAHA, samo smeshki, kato izleze ste se vidi, ama ot sega si znam ce ste e ot klasata na GF 4 MX maxsimum.
"...GF 2 MX 200 na ABIT..."
Че то това и TNT-то ми го минаваше...
Иначе си прав и точен - "треперят им пъртенките"
***Kartata se o4akvala za pod $100 i 6tqla da vadi okolo 20000 3dMarks...***
Мене ако питате S3 и за 1000$ пак немогат да направят карта , която да прави 20000 . Въобще изказвания от този род са ми смешни . 20000 бройки на 3D Mark 2001 , означават ,че на някои тестове кадрите трябва да минават 300 , а средно кадрите трябва да са около 200 , а при такива кадри , процесора е твърде важен . Тоест ако наистина има карта която прави 20000 с процесор да речем P4 3Ghz , то тя би била доста по-мощна от всичко в момента на пазара и разликата в някои по-натоварващи тестове би била доста по-голяма . Даже и NV30 без да е клокнат и на не клокната система (дори и с P4 3Ghz(533)) няма да може да направи 20000 марка .
v momenta R9700 pravi pri ekstremalen klok na cpu (P4 - ne si spomniam kolko beshe tochno, mai 3,6 beshe...) 21000 tochki - tova e rekorda!
Navremeto mnogo otdavna si spomnqm kak S3 reklamiraha svoq chip S3 VIRGE che shte e ot 25 do 50 % po burz ot VOODOO 1 no se okaza tochno obratnoto i osven tova hardwearnata podryjka v igrite beshe na mnogo nisko nivo. Taka che ne iskam da si pomislq ako i za posledniq im chip towa se povtori. Bi bilo tragediq za S3 i sram za VIA
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by F-15E
Bi bilo tragediq za S3 i sram za VIA
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
На ВИА не им личи да ги е срам от такива неща. А иначе S3 правеха не лоши карти но излизащи със доста голямо закъснение на пазара и с много скапани драйвери - т.е кофти съпорт. Да не говорим, че като ги купиха ВИА и за съпорт на старите чипове не се и чу. Иначе в UT от картите които съм пробвал навремето S3 Savage4 kakto i Voodoo3 вадеха най красива картина.
И за Trident-а бяха подобни изхвърляния...
Мечти Мечти - Ако беше толкова бърза нямаше да е за 90$ []