Новия 3D Mark - айде да видим ко става :)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Domin
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by afterburner
Еми, освен да кажа че, резултати от вида на 4500-5000 точки ще са абсолютна рядкост... поне докато не излезе Радеон 9900.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ти теста виждал ли си го изобщо ?
Та колко хиляди казваш ? [:-snorkel]
Еми, първите резултати, които видях на Мрака бяха следните:
http://www.inpact-hardware.com/image...avec3d2003.gif
Palomino 1600+
MSI GF 4200 Ti 64Mb
Detonato 40.72
някакви си мизерни 1274 точки
1279 MRAK
329.0 CPU
Intel 1,6
AXLE GF4200 128
DET: 40.72
http://service.futuremark.com/compare?2k3=54750
Aбе тоя тест се влияе тотално само от видеото как може разликата м/у процесори 1469МХц и 2170МХц с една карта да е 100точки?!Ама ще свикнем и с тия резултати макар и трудно...
golqma boza 1045 to4ki.
2 test mi haresa.
ми 1313 при мен на дефаулт
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by laMARTIN
Колко тъпо...е защо като нямам PixelShader да не мога да го пусна...като че ли това е най важната функция...пълен shit!!!
мда...най-важната е..
mejdu drugoto eto serien nomer za novia mrak, na koito mu triabva..
11115-11115-11115-9U03C
Аз точно този номер използвах и ми дава грешка като се опитам да побликувам резулатата.Някои да е успявал да ъплоадне с този пасс.
Абе май не е от ключа, не има работят сървърите просто, като вляза на сайта и Sorry, try again later, maitance break или там както се пише ....
При мен дава друга грешка...
1438 na moiata super-shit-sdun-unoptimized-mega-crap sistema... absoliutno nikvi optimizacii (osven o/c na processora ama kato go svalia na 1.8 mi izkarva 1370 tochki, taka che s ili bez tiq 900Mhz...), nikakuv overclock na videoto, downclock na ramta (133Mhz hahahaheheehehahe)... kvo oshte da kaja - 40.09 (1425 pri 40.72, ama s tiah neshto mi lagva mishkata po ekrana, kakto i s poslednite ot novinite (vijte vtoria (mi) komentar - http://www.setcom.bg/news/asp/commen...=blue&NID=3500).
Spored men toia test ne otraziava kachestveno istinskite vuzmojnosti na videokartite i mai FUTUREMARK imat niakoi dogovor v sianka s ATi... vsichko e do parite.
3D Mark 2003 - The Way It's Meant To Be Cheated !
1679 marks (1024x768)
radeon 9700, xp 2100+, 2x256 ddr3200 Corsair, ASUS A7N8X DEL
ne moga da razbera kak taka BOBYTT e izkaral 3440 to4ki, a az samo 1679, kato toi e s radeon 9700, a az sym s 9700 PRO.
osven tova na men cpu resultata mi e po-visok, Fill Rate-a mi e po-visok i vertex shader-a mi e po-visok.
vse pak razlikata ne e malka. 2 pyti pove4e pri nego.
basi 300-ta dolara deto sym dal za videoto.
<font size="3"></font id="size3">3472
<font size="1"></font id="size1">sega mi stana qsno kak BOBYTT go e postignal toq rezultat. nastroil e driverite na kartata za max perfomance. pri men bqha max quality i zatova izkarvah samo 1700.
az dyrja nastroikite na max 6toto nqmam igra deto da mi zatormozqva videoto.