Аз още не съм го изтеглил, обаче викам да почваме тука с мненията и коментарите. [:-eyebrows]
Който подкара всички тестове печелиии [:D]
Аз още не съм го изтеглил, обаче викам да почваме тука с мненията и коментарите. [:-eyebrows]
Който подкара всички тестове печелиии [:D]
Еми, освен да кажа че, резултати от вида на 4500-5000 точки ще са абсолютна рядкост... поне докато не излезе Радеон 9900.
колко ли ще изкара моя добър стар ГеФорце 2 МЬ
хахахаха
[:-banghead][:-banghead][:-banghead]ми кво да става..напомня ми навремето като бех с К6-2 500 и Банше и пусках мрак 2000....<font color="red">МАМА МУ СТАРА!!!!</font id="red">как може на 2200 просеор,200 пина и 128Мб ГФ4 тоя тест да издевателста с мен със некви мизерни 1200 точки незнам:като ги видех побеснях направо,да не говорим за глупавите американци,дето утре сигурно ордерите на 9500 и 9700 ше скочат двойно:дори във техния форум за самоубийства се говори[:-banghead]...точно си бех стигнал 14000 и тия ме сразиха със 1400% надолу[:-banghead][:-banghead][:-banghead][:-banghead]
машината напрао реве за един ФХ...хич и не ме интересува...ама Моллов е виновен!!Покрай него за 2 семиси поне 6 дъна и 15 процесора смених<font color="red">КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВОПОКАЗНО Е СРЕЩИТЕ С ТОЯ ЧОВЕК<ОСОБЕНО ДА ВИ ПОКАЗВА СКРИИЙНШОТИ НА НЕКВИ ЗВЕРОВЕ ПО НА 4ГХЗ,РАБОТЕЩИ НЗ І$ГРД ПРИМЕРНО</font id="red">...на финансовото ви състояние де..и накрая тия <font color="red">МИЗЕРНИ</font id="red"> 1200 точки...мъка,мъка..
СМЪРТ НА MOLLOV !!! ДА ГО УБИЕМ С КАМЪНИ !!!
[][
][
]
След зверски клок на картата на 325/650 се постига към 1700,но явно тряя да се изчака за нови драйвери...а и като че ли тряя да рестартна машината след като го инсталирах
бе мизерно...хората по 400$ са дали за 4600 и сега 1500 точки:тва си е смехотворно направо!
Сега е момента за Ати да дръпнат напред,шото излезе ли ФХ ония няма и да помислят за 9700
Egati ujasa surverite sa im ispushili na teia horica , svaliam ot tiah s 2,4k a navsiakude drugade svaliam s po 300keeeeeeeeee da gi sujalish
ama shte go svalia az.....
Abe ne e chak tolkova interesen toia test imashe momenti na koito se zachudih da kajeme samoubiistvoto na trolovete) a inache mislia che ne sa mi loshi resultatite , pusnat test na com bez gram overclock
![]()
Колко тъпо...е защо като нямам PixelShader да не мога да го пусна...като че ли това е най важната функция...пълен shit!!!
MSI SiS645/256RAM/AxleG4MX44064DDR
P4 Cel 1.7Ghz - 145 to4ki!!!xe-xe...
Abe mnogo sum zle zabravih da si postna resultata) eto go i nego http://service.futuremark.com/compare?2k3=28384
inache sum s 3404 tochki![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by afterburner
Еми, освен да кажа че, резултати от вида на 4500-5000 точки ще са абсолютна рядкост... поне докато не излезе Радеон 9900.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ти теста виждал ли си го изобщо ?
Та колко хиляди казваш ? [:-snorkel]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
СМЪРТ НА MOLLOV !!! ДА ГО УБИЕМ С КАМЪНИ !!!
[][
][
]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Айде, айде [:D]
Как не те е срам?
Пък и DP сам си е виновен, той сам си го направи това.... питай го него кой е виновен повече....
Буахахахахахахаха, jester - туй е направо все едно да ти се изплюят в лицето чесно !!!
[]Това е от един компютър в нет-залата, ще видя довечера в къщи Г4200 как ще се представи...[
](Предполагам мааалко по-добре)[:D]