Mislia da si vzema ATI ama ne znam doklko e savmestima. Danoto e DFI.
Mislia da si vzema ATI ama ne znam doklko e savmestima. Danoto e DFI.
Probval sum Radeon VE i za parite si e napravo strahotna otkum funnkcii !Ne viarvam da imash nesuvmestimost s neia !Tazi karta ima mnogo dobro 3D i otlichno DVD dekodirane!
Да се слага такова видео на MVP3 дънна платка е напълно безсмислено, освен ако няма някакви идеи за скорошен ъпгрейд. Първо, MVP3 има проблеми с AGP 4X Design платките и не се знае дали Radeon ще работи въобще както трябва; второ, и с най-бързия процесор да е дъното (K6-2+/550) Radeon ще работи като обикновена TNT2 поради много слабия копроцесор на K6. Ако няма да се сменя скоро дъно + процесор, покупката на Radeon са пари на вятъра, т.е. нещо като Трабант със спойлер за над 200km/h.
Променено от Valeri на 14/05/2001 12:28:29
Valeri, ti da ne misli6, 4e Radeon VE e po-byrza ot TNT2? Te sa na kantar. Za S7 MVP3 Radeon VE si e idealnoto re6enie. 4ovekyt syvsem to4no se e naso4il.
I az sum na mnenie che Radeona ne e zatova duno/processor.
Nyama da si pokaze sposobnostite.
<font color=red>Dominator</font id=red>
dominator@mail.bg
ICQ#109217561
Ами незнам дали ще е трабант със спойлер
ама АТИ то ми трябва предимно за гледане на DVD на ТV щото 15" на монитора за 16/9 са малко. Относно 3D в момента съм със Savage4 и си играйкам UT съвсем спокойно. Пък и CPU то може още да се изцеди K6 III@450 зимата траеше и на 500
За гледане на DVD може и да стане, но има много голяма вероятност тази платка да не работи добре на Socket-7 дъно, поне Rage-128 Pro не работеше добре, това е последната комбинация "ново видео - стара платка", която съм пробвал. Всеки си решава сам за какво да си даде парите, но аз такова видео на K6 система не бих сложил никога, по-добре да си купя една Xpert2000/16Mb TV-Out (също има добра поддръжка на DVD), доста по-евтина и адекватна на K6-цата. В случая с Radeon се влагат средства за функции и бързина, които никога няма да се ползват на K6 система.
Променено от Valeri на 15/05/2001 16:31:06
Valeri все пак си мисля че Savage4 е по-добра от Xpert (или поне в 3D)пък и незнам защо трябва да сменям всичко само защото не е последен модел. При положение че Radeon не ми прави проблеми няма смисъл май??? Upgrade се прави (според мене де) когато имаш нужда а не за да се кефиш на ново РС през 6м.
Наясно ли си, че Radeon VE няма T&L модул? И да има досега не е намерен начин да се пусне (май).
Kiril 'Dreamer' Georgiev
Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.
http://www.savagenews.com
dreamer@savagenews.com
ICQ #46233045