Aspect ratio 16:9 to 4:3 ?
Някой може ли да ми каже как да променя съотношението на широкоекранен DivX филм върху телевизора, през TV Out-а на Radeon, така че да заема целия екран? Програмите които пробвах го правят върху монитора, но не и през TV Out-а върху телевизора Пробвах и от настройките на драйвера - Display device aspect ratio - 4:3(Standart TV) но пак е широкоекранен. Самия телевизор има функция "Увеличен" но не е достатъчно.
Help me Please![:-jump]
ffdshow
и си го разтягаш както искаш
Ако ги свириш с BSPlayer - натискай "А"
Благодаря ти DeathKnight, стана ама бая се измъчих докато му хвана цаката! primetime - това дето го предлагаш за BSPlayer важи само за образа върху монитора (това го могат и другите player - и)
ako polzvash "tv tool" si vaji za vsichki playeri...
Абе Yozo ти четеш ли въобще за какво става дума? Penta пита за Radeon... TVTool-а работи само с nVidia карти (пак всеки си пише каквото знае без да чете):)
Penta не знам защо при теб не става и върху телевизора. Ааа, абе ти включил ли си си theater mode-a? Ако не си включи си го от Overlay менюто. При мен като го направя от bsplayer-a си се променя и на телевизора, и на монитора.
X-RAY, какво ме направи,бе ! Естествено че съм включил Theater Mode и въпреки това не става. Същото важи и за MicroDVD Player и RadLight!
Така, проблема ми е решен благодарение на ffdshow, така че благодаря за съветите! Това е края на форума. (за мен,де)
И при мен променя размера и на телевизора и на монитора, а ffdshow ми маже картината зелена и на блокове та не може хич да се гледа (само xvid kodiranite movies)...така и не разбрах защо или как се оправя и си карам с Xvid декодера.