-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
А бе не знам. И аз имам някакви проблеми с XP. (и аз сам с Yuan Radeon 9100). Aма под win98 нямям никакви. Само едно не ми хареса. Mollov тази критика се отнася за теб. ЗНАЧИ YUAN RADEON 9100#YUAN RADEON 8500!!! Това е. Точка по въпроса. Тая моята кво ли не я правих не се клоква и това е. Едва я подкарах стабилно на 270чип/261RAM(дефолтни 250/250). Уточнение значи сменил сам радиатора на чипсета на VC сложил сам радиатори на видео RAMa, и т.н. Паметта на VC е 4nS а не 3,6nS както заявяваш. Иначе VC си е добра ако не я оварклокваш. Вси4ко си ми върви на пушка ама не е там въпроса. Иначе чипа трагва на до 305 MHz ама запо4ва да забива а и запо4ва от време на време да спира да се познава от compa че я има. А за паметта започват да се появяват много ама наистина мнoго артефакти като се клокне пове4е от 261MHz. Сега сам си туикнал BIOSа на VC и по дефолт си е на 270/261 ама само толкова:(. А и Rage3d си е най-яката програма за оверклок на VC!!!!
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Мога да ви кажа че тази видео карта е много добра откакто си я сложих на PC-то заспа никакви проблеми.[:)]
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Ми с Yuan9100 и Елитгруп/SIS 735 чипсет/ - никакви проблеми.
Пък на всичкото отгоре картата я държа на 275/275 постоянно.
А пък паметта си е 3.5ns[:D]
Айде със здраве...
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Ми ко да ти кажа пич аз имам 10 AXLE 8500L/E и бачкат перфект само мога да ти кажа честито .... [:p]
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Като сте тръгнали да разнищвате темата, обърнали ли сте внимание, че на сайта на Axle никаде не пише, че правят АТИ базирани карти, а при нас по магазините е пълно. Някой има ли преки впечатления от тези карти фантоми. В Булсис откъдето пазарувам ми казаха, че картите се продават много добре и учудващо за Аксел без никви дефекти и оплаквания.
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Аз имам 3 Yaun 9100 64MB и да ви кажа с едната никакви грижи ,
а с другите две /няколко [:D]/ .Конфигурациите са еднакви, един и сащи човек ги е инсталирал [;)].Иначе са сносни карти.
Лошото им е ,че имат много за настоиване за да подкараш
игрите,а аз предпочитам
да ръгна VC и да тръгва /мързел какво да го правиш[:)]/
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
още 1 глас за Radeon 9100 ..незнам за Yuan ама Сапфир 9100 64 Мб си е добре..доволен съм
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ама Сапфир 9100 64 Мб си е добре..доволен съм
<div align="right">оргинално мнение на fairyland</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мда, екстра е.... особенно 64bit версията..... [8)]
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
хихихихихихихихи
Абе не е лоша за офис /64бит/
хихихихихи
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
Еми аз от две седмици имам Yuan Radeon 9100 128MB DDR TV-out DVI и нямам никви проблеми . Не се сдърпа с нищо, няма игра дето да се цупи и да не тръгва...екстра е! Клоква се добре 295/295 ги държи без никви артефакти.
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Еми аз от две седмици имам Yuan Radeon 9100 128MB DDR TV-out DVI и нямам никви проблеми . Не се сдърпа с нищо, няма игра дето да се цупи и да не тръгва...екстра е! Клоква се добре 295/295 ги държи без никви артефакти.
<div align="right">оргинално мнение на pesho2000</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Я си сложи ToCA Race Driver и ми кажи дали имаш проблеми, 'щото аз с 64MB-ия имам големи при визуализирането на текстурите (просто ги няма) :)
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
И аз си взех от 128MB със самсънг 4нс ТVout и DVI, но чак утре мога да кажа как е. Доколкото знам моделите с тая памет стига до 300/300 и правят най-малко проблеми. Но чак утре ще знам каква е истината поне за съответната бройка.
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Я си сложи ToCA Race Driver и ми кажи дали имаш проблеми, 'щото аз с 64MB-ия имам големи при визуализирането на текстурите (просто ги няма) :)[/quote]
Няма никви проблеми, даже не се наложи да инсталирам друг крак. Със старата карта (Г2МХ) компа се рестартираше след 5-10 мин. игра и съм търсил цифра време нов крак. Сега няма нужда от него. Картината е ок.
-
YUAN RADEON 9100 БОКЛУК
az imam daytona radeon 9100 128DDR 128 bit i za sega nqma problemi