Problem s TV-out - pomooo6t !!!
Ta zna4i problema mi e sledniq.Ne moga da si podkaram tv-out-a probvah 2 karti(GB Radeon 9000 i noname GF4 MX440).V nastroikite opitah absolutno vsi4ko(kato nastroiki i kato razli4ni draiveri)- okolo 4 4asa samo za GF-a i o6te nqkolko za Radeon-a.Taka 4e izkliu4vam problema da e v softuera na PC-to.I dvete vga sa s S-video izhod i s pomo6tta na snadki gi dokarvam kum televizora s 4in4.Kabela i snadkite sa novi i zatova izkliu4vam i vazmojnostta ot tqh da e.TV-to e Sony 25" 50Hz posleden model na okolo nqkolko meseca v koeto nai malko si mislq 4e 6te e problema.Ostava moje bi nqkakvi nastroiki na TV-to koito su6to opitah.Krainiq rezultat vinagi e nikakuv signal na TV-to.Probvah da izveda kabela ot VGA-to su6to i na S-video kam TV-to no pak bez uspeh.Kabela ob6to e dalag okolo 7metra.Ako nqkoi mi poso4i ne6to koeto moje da sum sgre6il 6te sum mu adski blagodaren.Ako ima nqkoi koito ima opit s takiva problemi i naistina razbira i e ot Bs bih si i platil za6toto ve4e sum naistina ot4aqn [xx(][xx(][xx(]
Да беше в София да ти го оправя :) Ти на GF в настройките клонираш ли монитора си? А и по-важното: в Windows-a виждаш ли наличието на 2 монитора? Даже и единия да не е активен... оттам започни :)
Ами клонира се поне на теория :) В настройките на дравера се виждат 2 монитора да.Но сигнал посмъртно не излиза.Когато давам на детект дисплеи премига тв-то но до това се свежда едиствената реакция изобщо
Аз имах проблем с един Funai. Та проблема беше че вълновото съпротивление на входа на телевизора не е 50 ома. Като му сложих един резистор към 100к и стана веднага. Бих те посъветвал да пробваш това! Един метод за тест е да включиш изхода на картата към входа например на Видеокасетофон или DVD - аз така открих че ТВ-то е кофти.
Хмм... намери някой да го погледне, но според мен е от кабела, но това ти го казвам така от разстояние - не дължината, а нещо с връзката... двата порта не се съгласуват :)
Явно видеокартат не то възприема телевизора. Ако сложиш 100 омовия резистор от страната на видеокартата със сигурност ще ти пусне сигнал а дали ще ги дидиш на телевизора вече зависи от кабела ти и от самия телевизор. Това че е Сони не е застрахован от повреда и може нещо да не му бачка входа.
Ако си на кабелна TV пробвай да откачиш кабела и. Понякога тече фаза по кабела и запушва TV-Out -a на компютъра
Нещо като допълнение към идеята за 100к резистор - Слагаш го за проба! Ако стане правиш настройките и после (ако си с Radeon) запомняш като Профил и махаш резистора. (при мен работеше и с него но малко по-зле и го махнах) А това за кабелната телевизия - има основание Nedos....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Nedos
Ако си на кабелна TV пробвай да откачиш кабела и. Понякога тече фаза по кабела и запушва TV-Out -a на компютъра
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Tova za kabelnata i TV-OUT-a naistina e viarno. Predi Vreme mi izgoria TV-out-a na staria Radeon i to zastoto ne biah mahnal buksata na kabelnata.
Ne go zabraviate tova zastoto moje niakoi da ipisti kato mene. TAka, 4e rabotata ne e samo do smustenia na TV-outa ami moje napravo da se precaka...........