Kak se vkarva v PC ot Digital Video Camera
na upytvaneto pishe DV in/out
ima li takava karta za DV vhod
otkyde moze da se kupi
koi model i na kakva cena ???
10x
Kak se vkarva v PC ot Digital Video Camera
na upytvaneto pishe DV in/out
ima li takava karta za DV vhod
otkyde moze da se kupi
koi model i na kakva cena ???
10x
ОК
благодаря ти за съвета
знеш ли кои МВ поддържат този стандарт и какъв е конектора на дъното за това IEEE 1394
доколкото разбирам това IEEE 1394 е стандарт а не конектор или тип интерфейс.
...и пиша на кирилица
това доколкото видях е firewire интерфейс
камерата е JVC и струва ми се няма такъв изход
по прилича на чинч изхода й
а камерата все пак е цифрова
ама може и аз да се бъркам
Благодаря ти
Поогледай пак характеристиките на камерата. Потърси дали няма аналогов изход. Би трябвало да има S-Video изход или друг. Цифров вход имат професионалните продукти (видео карти и др.). Аналогов вход се реализира и в по-евтини продукти, като тунери и VIVO видео карти.
камерата си е цифрова и изобщо не е професионална
тя че има аналогов изход има ама за какъв зор ми е
да правя записи от аналогов вход и да чакам сума време да се проточи видеото !!!
между другото може да проточваш и снимки правени с камерата през серийния порт но за видео нестава. мисля че няма нужда да пояснявам защо
днес ще я видя и ще проверя дали има IEEE 1394 интерфйс
доколкото видях в спец. на JVC пише че поддържат i.Link IEEE 1394 compatible така че би трябвало да стане с платката за която си говорихме по-горе
ади стига толкова
зна4и i-link е за да мойе да си управлиава6 камерата от PC-то Имам такава програма и видеокарта на PINNACLE и там си избира6 формата дали 6е е дигитал или композитен (4ин4ове).при цифрово свалиане се активира i-link и може да си командва6 камерата от PC (превъртане ,пауза,плей,пауза и др. ),а ако ниама6 кабела за i-link,си го прави6 ръ4но,както и сам си пуска6 PC на запис и кам. на плеи, но триабва да има6 кабела ...1394,за да прехвърли6 сигнала.ако не ти е ясно питай.с това се занимавам от доста време. []