Винаги на 3-тия тест ми прави някакъв проблем и забива целия комп и трябва да рестартирам.Видеокартата ми е Радеон 9100 с draivera от диска.Пробвах и с Catalyst 3.2 не без успех.Някой знае ли как се оправя това?
Винаги на 3-тия тест ми прави някакъв проблем и забива целия комп и трябва да рестартирам.Видеокартата ми е Радеон 9100 с draivera от диска.Пробвах и с Catalyst 3.2 не без успех.Някой знае ли как се оправя това?
Ами за момента съм с най-новия.Дъното е с чипсет КТ266А и съм сложил Hyperion 4.46 който дори вдигна значително производителността.
Hyperion-a не беше ли предвиден за КТ400 чипсета изрично??
>
VIA Hyperion e просто продължение на старите 4in1 драйвери.И ако не си с него те съветвам да си го сложиш - има видимо повишение в производителността.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by shamara
VIA Hyperion e просто продължение на старите 4in1 драйвери.И ако не си с него те съветвам да си го сложиш - има видимо повишение в производителността.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Как точно го прецени това повишение?
>
Ами чрез игрови тестове Quake3 Demo 001 3Д Марк 2001.Подобрението е не повече от 5% но все пак кой ти ги дава