Има си причина подобни антики да вървят по стотина лева и тя не е само че са адски слаби но и че не стават за ъпгрейд.
Има си причина подобни антики да вървят по стотина лева и тя не е само че са адски слаби но и че не стават за ъпгрейд.
Благодаря на всички за мненията. Ще опитам да намеря едноядрен пентиум 4 поне на 3,2 ГХц. Ще пиша как се държи след подмяната.
Intel® Pentium® D Processor 820 дали не е по-добрият избор? Това което си предложил е едноядрен с хипертрейд.
Честно казано доста се чудех кой от двата Избрах първият поради това, че ще се играят "интернет" игри и платформата е XP, а не 7. Все пак двата са толкова близки, че според мен решаващо ще бъде кой от тях може да се намери на по-изгодна цена.
Набелязах един Intel Celeron Dual-Core E1500 двуядрен с 2,2ГХц на ядро, с.775 - подходящ ли е за това дъно?
Този, който съм набелязал, няма въобще да тръгне ли, или ще тръгне, но конфигурацията ще работи нестабилно?
имам един D820 свободен.
ако имаш интерес пиши.
но внимавай, защото всичките тези процесори, от тази епоха са, толкова дрисливи и така греят, че просто беше срам и позор. Стоковото охлаждане в повечето случай беше лимит. Да не говорим, за това, че след време, кат се запушеха ребрата компютъра спираше, за да не изгори процесорчето. Перката при малко по голяма стайна топлина и айдее не слизаше от 3000 - 3600
Разбирам да имаше избор , но не е така . Единствения двуядрен който поддържа е Pentium D . Наистина не е студен процесор, но явно забравяш че марковите машини имат стабилни охладители и вентилатори.
http://i.i.com.com/cnwk.1d/sc/314825...internal-4.gif
Колега, опитвам се да ти изпратя лично съобщение, но нещо не става. За това ще запитам тук от къде си и на каква цена го предлагаш?
получил съм 4 съобщения , но не стоя на във форума постоянно .
пратил съм ти оферта за два вида избери си.