-
Tv Out
Zdr
imam sledniq problem , az sym s Geforce Ti4200, 8x,128DDr,Msi,TvOut. ta vyprosa mi e za Tvouta.Kogato go pusna na televizora kartinata zapo4va da trepti sled malko izpolzvane, ta ako moje da mi kajete tova na kakvo se dylji i kak moga da go opravq.Drugiq vypros mi e svyrzan s filmite prez Tvout-ta.kogato gi pusna kartinata prez nview i kogato startiram film(s koqto i da e programa) toi ne mi se poqvqva,a inche kartina ot Windows-a ima,a inache s TvTool vsichko si ima.Encodera na video kartata e Philips 7104 a Windows-a mi e Xp.
Emi tova e blagodarq vi predvaritelno za otgovorite
bye
-
Tv Out
A systo taka iskam da pitam zasto ne moga da sloja PAL60 na Tvtool a dokolkoto znam trqbva da moje da se sloji?
-
Tv Out
За трептенето на образа: Изключи си кабела от кабелната телевизия. Обикновенно това е проблема.
-
Tv Out
Значи към телевизора не е сложена кабелната. Възможно ли е смущението да е от преходника,защото телевизора ми е на скат и става с преходник?
-
Tv Out
za tva det ne vijdash overlaya na TV ...
mi na4i probvai da mu dadesh TV da ti e primary display
bi trqbvalo da se opravi no togava pyk na monitora nqma da imash overaly :o(((
ako izmilish neshto pishi :o)))
ako nqkoi ima predlojeniq za alternativni prg za tv out da pishe
4e nesho nemoga da si namera TVtoola mi reve 4e ne bil nameril nekuv 4ip :o))))
az sum s G4 mx 440 64dr tv-out estestvenno
-
Tv Out
Преинсталация на драйвери. И аз имах този проблем, че не излизаше филма на TV и това оправи нещата
-
Tv Out
1 instalira6 poslednata versiq na tv-tool koqto ima6.
2 maha6 kabelnata ot buksata
3 izbira6 pal (640x480) na zql ekran
nai gore ima menu koeto opravq trepteneto braitnes i dr. raboti
4.Probvai da izbere6 s-video ili composite s ednoto go dava po qrko vig koe ti haresva pove4e
tva e trqbva vsi4ko da e ok[:)]