[]Картата ми е GeForce MX 440. Имам 2 Windowsa -98 i XP Проблема е че под XP Не ми се разпознава видеокартата и аз немога да цъкам Никакви игри.!!! Молим за помощ. КАК ДА РАЗРЕША ПРОБЛЕМА
[]Картата ми е GeForce MX 440. Имам 2 Windowsa -98 i XP Проблема е че под XP Не ми се разпознава видеокартата и аз немога да цъкам Никакви игри.!!! Молим за помощ. КАК ДА РАЗРЕША ПРОБЛЕМА
ти detonator drivers инсталирал ли си версия от 30.хх нагоре специално за 2000/ХР ?
Nestava ni s driver ni s preinstalaciq Prosto mu instaliram driverite i ni6to. na adapter na display options dava unknow
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[]Картата ми е GeForce MX 440. Имам 2 Windowsa -98 i XP Проблема е че под XP Не ми се разпознава видеокартата и аз немога да цъкам Никакви игри.!!! Молим за помощ. КАК ДА РАЗРЕША ПРОБЛЕМА
<div align="right">оргинално мнение на parazit</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
0. Казвай какво е дъното.
1. Инсталирай драйвери за дънната платка (чипсета).
2. Провери за конфликти с IRQ.
3. Изпробвай различни настройки за АГП в Биос.
4. Пробвай с други Детонатори.