Мисля да си сменям видеокартата но още нямам информация за новите видеокарти с FX чиповете на nVidia. Дъното ми е Asus A7N8x. Търся си нещо до около 100USD. Чух че FX 5200 бил по добър от Tитаниум 4200, вярно ли е? Даите някакъв съвет.
Мисля да си сменям видеокартата но още нямам информация за новите видеокарти с FX чиповете на nVidia. Дъното ми е Asus A7N8x. Търся си нещо до около 100USD. Чух че FX 5200 бил по добър от Tитаниум 4200, вярно ли е? Даите някакъв съвет.
Не, не е вярно
За парите, които си готов да дадеш най-доброто е Radeon 9100.
Ако решиш да отделиш $160-170, може би FX5600 с 256Мб би било разумно.
Преди да публикуваш мнение погледни какви раздели има форума и не ми публикувай такива теми в ДЪРА-БЪРА!!!
Още един глас за 9100 ако е YUAN направо за парите си е екстра[]
КРИС тая рам не е ли много ????
Иначе цената не звучи зле [}][]
............ дано се окажеш прав []
И на мен ми се струва много, но... в такава разфасовка се продава
С цената съм се объркал - намират се вече в БГ за $180-190, а не за $160-170... Sorry
Абе Radeon не става. Чипсета на дъното ми е nForce nVidia [B)]. Незнам как ще се държи Radeon.
Хехехе, абсолютно никакво значение няма, какъв ти е чисета ))
Има значение само, с колко пари разполагаш и колко пари ти се дават.
Аз примерно бих дал пари за FX без много да се замисля, но незнам как е при тебе
Kade gi ima tiq 5600 s 256ram i ultra li sa?
interesuvame za varna ili za stara zagora 6toto do sofiq ne mi se hodi!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе Radeon не става. Чипсета на дъното ми е nForce nVidia [B)]. Незнам как ще се държи Radeon.
<div align="right">оргинално мнение на plamen_g</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Вярвай ми държи се чудесно!
Виж ми конфигурацията отдолу:
Има значение чипсета да кажа на всезнайковците. Кога подкараш на мойто дъно 9100 YUAN ела ми се обади.
А и в отношение драйвери АТИ се насират доста вижте последния каталист, ако имаш по стара карта и ХР по-добре не го слагай става LG(лайна и говна).
))
Че аз да не съм те карал тая пръчка да купуваш за дъно..
Ха geniusloki мойто ако е пръчка то Асуса е направо талпа.))))
И гаранция имам опит и то баяяя за 10-тина години съм минал през 10-на дъна и най-разочарован бях от Асуса летви
GaZaRa ti ne6to si se obarkal mai
Ot ASUS po qki i STABILNI dana nqma Epox moje i da imat malko pove4e opziii za clock ama v STABILNOSTA ostapvat mnogo !!!!!
<u></u>
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ха geniusloki мойто ако е пръчка то Асуса е направо талпа.))))
И гаранция имам опит и то баяяя за 10-тина години съм минал през 10-на дъна и най-разочарован бях от Асуса летви
<div align="right">оргинално мнение на GaZaRa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">[xx(][xx(][xx(]
И ти се насра...
А и честно - ти като ми гледаш моя мислиш ли че има вече гаранция?