4uh 4e imalo takav hack demoto s o4arovatelnata elfka[] da varvi
na r9500 ta se 4udeh ot kade da go drapna
stava vapros za pa4a i demoto
ako nqkoi znae link []
P.S takmo da probvam kvo moje noviq mi r9500 [8D]
4uh 4e imalo takav hack demoto s o4arovatelnata elfka[] da varvi
na r9500 ta se 4udeh ot kade da go drapna
stava vapros za pa4a i demoto
ako nqkoi znae link []
P.S takmo da probvam kvo moje noviq mi r9500 [8D]
Lilos ti Radeon 9500 li si vze be????
heh i ti akul nqmash!))
Az moq shte go zamenqm za 9700 ili 9500 Pro.
PRODAVA SE ZA 200$!!!
Ili molko po malko..
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/
И да кажеш после как върви...
Ако говорим за Dawn не искам и да чувам !!! Поне 10 пъти го теглих и ми дава че е скапан архива и това с различни download менежери.
Иначе сам пускал демото на ати8500 на гф2мх с такъв hack и вървеше ))
За МX-а не ти вярвам, аз на TI4200 не можах....
Малко шотове от спешъл едишън-а [:D] на това демо -
http://bloody.free.online.bg/dawn/
>
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Малко шотове от спешъл едишън-а [:D] на това демо -
http://bloody.free.online.bg/dawn/
>
<div align="right">оргинално мнение на XM6002B</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ААА е това се казва Antialiasing и 512 Мb-texturе-и... и не върви на АТИ []
Според Bloody от Hardwarebg форума шотовете са правени на Радеон 9800 Про при 6xAA и 16xAF, с пуснат фрапс.
>
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За МX-а не ти вярвам, аз на TI4200 не можах....
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
значи пак да уточня говорим за демото на ати 8500!!!
mnogo malko na 3dmark03 q mahni tia omega i sloji catalist3.4
dai 320/305 na kartata i vij kak 6e ikara6 3000 to4ki []
a i pusni toq procesor na 200fsb x 11
tva e za lightmaster[8D]
nqkoi testvat drugi u4at za izpiti[]......
/offtopic
ми lilos голяма жега е в щайгата ми радиатора на процесора направо не се пипа, иначе изкарах един мрак на 340/325 ама накрая взе че заби тъкмо преди да сейвна резултата [:D]
На марк 03 - ако се вгледаш ще видиш че не съм я клокнал за т'ва толкова малко.
бтв. моднах я рива тунера каза (8х1)ама шахматната дъска е на лице.К'во трябваше да пробвам.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">/offtopic
ми lilos голяма жега е в щайгата ми радиатора на процесора направо не се пипа, иначе изкарах един мрак на 340/325 ама накрая взе че заби тъкмо преди да сейвна резултата [:D]
На марк 03 - ако се вгледаш ще видиш че не съм я клокнал за т'ва толкова малко.
бтв. моднах я рива тунера каза (8х1)ама шахматната дъска е на лице.К'во трябваше да пробвам.
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
I ti li si probval s Modvane...?
Qvno mmodvashtite se video karti sa bili ot purvite partidi.
Posle sa gi promenili neshto i ne se modwat da go ***@!
Nqma li nqko koito da izmisli nov script za riva tunera 4e da modwa i takiva????(Towa beshe specialno za Unwinder)
Модват се всички карти - просто след модването при мнозинството се оказва, че имат прецакани конвейри, което пък е било причината тези чипове да станат на 9500, а не примерно 9500Про или 9700.
>
/offtopic
lightmaster, с каква памет ти е радеон-а?
аз имам същия, модна се без проблеми, ама паметта ми е 3,0 нс Infineon и не може да мине 300 MHz. Иначе ядрото се оувърклоква горе-долу добре - 350 MHz. Не съм с оригиналното охлаждане, защото тъпата перка се прецака...
На паметта явно не и достига напрежението, което може относително лесно да се "поправи" - ама тя и така грее бая, та не знам дали си заслужава риска ...
>