-
Простотии...от ати
Ето че очакванията ми се сбъднаха - радеон 9600 про е по-скъп от 9500 про, макар че е по-бавен, 13 микронен (по-малка пластина) и транзисторите му са сигурно поне с 30% по-малко. Е кой трябва да е балъка който ще даде 212$ за това, при положение че новия ФХ 5600 256МБ е по-евтин, и определено малко по-бърз(да не говорим за радеон 9500 про). Чесно казано очаквах да внесат 9600 про на цени около 160$...
-
Простотии...от ати
<font color="red">СТИГА!!!</font id="red">
Ta по темата имам аз само едно нещо да кажа ...
АТИ няма да си купя, па ако ще и по 2 лева да ги направят [:D][:D][:D]
-
Простотии...от ати
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="red">СТИГА!!!</font id="red">
Ta по темата имам аз само едно нещо да кажа ...
АТИ няма да си купя, па ако ще и по 2 лева да ги направят [:D][:D][:D]
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ГЪЗАР [:D][:D][:D]
>
-
Простотии...от ати
Евала.
И аз с двете ръце против АТИ.
-
Простотии...от ати
Kога ще се нау4ите да разграни4авате разработ4иците на АТИ които правят мега яки видео карти(това 4е са най-добрите няма да го казвам то си ли4и кои е по топ 10 на 3д марк 2001 където води един Радеон 9800 Про 567/418 с 25000 3д маркс
УРЛ::http://service.futuremark.com/compare?2k1=6560991)
и маркетинговия отбор на ати където са се събрали една камара хиени и само мислят как да прецакат копува4а.
Само 4е и НВидиа имат такива маркетингови отбори които правят мега издънки.Така 4е нека не коментираме по този на4ин.
Задължение на всеки от нас е да каже на колкото се може пове4е хора кое си струва и кое не а не да плюем по цели имена и фирми.
И аз някога бях фен на НВидия.Затова сега съм с НФорс.Но никога няма да си купя нещо само заради името...
-
Простотии...от ати
Никак не ми е драго да гледам негативни мнения за ATi, но това си е само мой проблем. [;)]
А и в случая май няма много какво да се каже в защита на подобни кръвопийски маневри... Освен, че не им е за първи път - и преди наредиха така нещата между 9100 (бившия 8500) и 9200, която си беше недоразумение.
Но пък vVidia няма скоро да си купя! [:D]
Няма да забравя колко месеца чаках да свалят цените на МХ400.
Е, така и недочаках. Тогава нямаха конкуренция и си правеха каквото си искат. И, честно, направо съм им благодарен, че се бяха самозабравили дотам.
Защото в момента съм с AiW на ATi и виждам, какво гледам.
Още си спомням мизерната TNT ultra, която имах - чертаеш в SolidWorks - нищо не се вижда на екрана. Бре! Пак чертаеш - пак нищо! Пу, да му се незнае! Даваш refresh...[:(!] [xx(] [|)] Вижда се само половината от това, което би трябвало да го има и то едно с едно не съвпада, нали си клепал насляпо. Даваш пак refresh. [:0] Това пък от къде дойде? Мизерия-я-я-я-яааа...
И после напълниха пазара със Axe, Siluro и други боклуци, пред които и най-забутания Radeon, правен в Монголия (и то не в Улан Батор) изглежда като Deep Blue... А TV-out-ът им беше все едно да слушаш радио на светлина от кварцова лампа.
Истината е Matrox, ама какво да правим, като не им се удават геймърските карти? [:)]
-
Простотии...от ати
Ako govorim za 9600 pro trqbva da se ima vpredvid 4e kartata e 13 mikronna i tova ve6tae golqmo povi6avane na 4estotite !
-
Простотии...от ати
Да ама нея трябва много да я клокнеш за да стигнеш производителността на Радеон 9500 Про на 350/300.
....
Еистее Макстор е толков хубава за работа колкото НВидиите за игри:)
Ама и на двете им лишсв другата 4аст.
В момента АТИ Държат пазара или поне докато ФХ5900 /5600 не станат по популярни.Макар 4е според мен не са 4ак толкова добро предложение ....
Не знам дали при тях ка4еството е по добро спрямо ГеФорце4 ...
Уж така казват но ще видим...
-
Простотии...от ати
ATI RADEON 9800, 128MB DDR, TV Out, Dual, Gbyte 415 $
GF FX5900, 128MB DDR AGP8x TV In/Out 394 $
Отново ценови несъответствия, да се надяваме че са по вина на ЖАР :)
BTW като си говорим за простотии някой да е мяркал 256 МБ 9800 Про - разправят че било същата пръчка ама с 60-70$ по-скъпа
-
Простотии...от ати
А при GF е по-добро от на АТИ..та...
Не, 5800 е по-зле откъм картина от 9700, виж за 5900 не знам..
-
Простотии...от ати
fx5900 e golqm hod na nvidia koqto si zavarna liderskite pozizii.
Sled poslednite testove koito gledah nikoi nemoje da me obedi v protivnoto.
1600x1200 4xAA 4Xanisot 223FPS
Na 4ernoto nemoje da se kaje bqlo[:)]
-
Простотии...от ати
А бе тука няма ли админи?!? То май кайсо е такав ама глей го какво пише.
А бе тука някои въобще играе ли си да чете правилата на форума, та било то и админи:
чл. 13. Мислете преди да пишете очевидни глупости. като: (махни WinXP, то е скапано сложи си Win95, АМД е скапан сложи си Интел, Интел е скапан сложи си АМД, На мене всичко си ми върви...) !?
Иначе и аз си имам мнение ама то си важи само за мен(ако го кажа като кайсо ша ми блокнете акаунта за норматив;). Разбирам да каже човек че е имал проблеми с точно опредени продукти на еди коя си фирма ама това да ма извинявате!
-
Простотии...от ати
И защо я съживяваш тая тема като не ти харесва???:))))
На Кайсо надали му се занимава с тия глупости.