q kajete koe da si vzema
Ами първо разбери с какво ще се занимаваш и тогава избери видеокартата .но лично аз ти препоръчвам ATi[]
mi 6se zanimavam kaji re4i nai ve4e s igri i de a nam az
4esno kazano s noo ne6ta
9500Про, иначе скачай направо в 9700 не Про от Ресет.
Абе защо не попро4етеш малко по нагоре има същата тема писана!!!
Нека да не те мързи толкова!
Ако питаш мен грабвай ултрата,въпреки че и Ати вече са доста стабилни и съвместими карти,може и про:по скоро е въпрос на вкус
5600 Ултра! Освен ако не си решил да си ползваш PC-to само за филми. (9500 нещо не ме радва, лично мнение)
9500 PRO ili 9700 ne PRO - izklu4itelni karti ........
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">9500 PRO ili 9700 ne PRO - izklu4itelni karti ........
<div align="right">оргинално мнение на lilos</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Че на 9700Pro кво му е?
.... цената бе майна, цената [][][]
>
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... цената бе майна, цената [][][]
>
<div align="right">оргинално мнение на XM6002B</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Понеже цената на 9700 е ниска нали [:D][:D]
не че 5600ultra се продават две за лев []
btw - аз съм за нея. каквото и където да чета за 9***, инерцията nvidia засега ме влачи...
n.b. едно много важно нещо - с какъв монитор си? това в смисъл - каква резолюция гониш? защото по-доброто качество на 9*** при aniso и fssa не можеш да си го позволиш на 16х12. ако искаш именно 16х12 - тогава ти трябва груба сила, а там е само 5600ultra ( a сега вече 5900 ).
от друга страна ако искаш 12х10 с aniso и fssa - тогава 9*** е твоята карта. решавай.
Ami az ne sam na tova mnenie hubava ultra5600 230$ a r9700 4ist 250$ e koe e po na dalavera ....
От тези карти ,които си изброил Radeon 9500Pro е най-бърз . А ревюта в интернет колкото щеш ! Лошото е , че nvidia мамят на част от бенчовете . Замисли се и за Radeon 9600 PRO !