Driver за стара видео карта
HMC
Някои срещал ли е такава видео карта или по-точно има ли дривери за нея?Ще бъда много благодарен навсеки който мойе да помогне.
Между другото видеото е много старо и е на ISA слот и дори немога да разбера производителя й.Единственото което видях да пише на нея е
HMC
HM86304q
9345B D3AT5
Благодаря на всеки който може да помогне с нещо.
Chip = Hualon Microelectronics Corp.
Chip = HM86304Q
FCCID=I7USVGA-86304
http://www.hmc.com.tw/
alexbg67 направо ми спаси живота
BIG Tx[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">alexbg67 направо ми спаси живота
BIG Tx[:D]
<div align="right">оргинално мнение на Cyrix</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:)][:)][:)] google rulez, man... google.com rulez... [8D][8D][8D] +5min search... [:)][:)][:)]
Kakто и да е изтеглих тия драйвери инсталирах ги и пак същото, не мога да пусна пове4е от 16 цвята и 640*480??????????????
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kakто и да е изтеглих тия драйвери инсталирах ги и пак същото, не мога да пусна пове4е от 16 цвята и 640*480??????????????
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:(][:(][:(] Mahai tazi antika, che mi se doreva, kato znam, che niakoi polzva oshte takiva... [:(][:(][:(]
A s Radeona ot signaturata ti??? Ne ti li e osnoven adapter??? Ili antikata e za priatel? Zemi opishi cialata configuracia, moje niakoi da dade akul... ?... [8)]
тва видео е за втория ми комп.Ина4е другия ми компютър ми се струва като F1 сравнение с тая антика :) ина4е антиката е следната:
4*8 MB EDO ram
133MHz pentiumS
Jamicon KM-T5-V rev3.0
1.2Gb HDD WD
и три видео карти на ИСА слот от които не мога да поткарам нито една на пове4е от 16 цвята и 640*480/те са Trident9000i ,Trident9000B и вапросната HMC/
HMCто го подкарах на 640*480 на 256 цвята оба4е с някакви отвратителни дривери за Вин3.11 и полойението е траги4но :(
и ме питаше за какво ми е този комп ами за да разкарам баща ми от моя щото като седне и се забравя ама няма как при положение 4е на другия и билот не варви :(
аиде който се сеща нещо да пише
ПС защо тия дана нямат АГП да му покажа на тая кошница как стоят нещата днес с Радеона :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kakто и да е изтеглих тия драйвери инсталирах ги и пак същото, не мога да пусна пове4е от 16 цвята и 640*480??????????????
Nqma da mojesh, zashtoto kartata e s 512k pamet i towa sa i wyzmojnostite. Ne se mychi poweche, rezultata shte e syshtiq.
защо тогава в сайта от който изтеглих дриверите хората казват 4е са пуснали даже и 16Битов цвят????
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">защо тогава в сайта от който изтеглих дриверите хората казват 4е са пуснали даже и 16Битов цвят????
Da moje, no pod DOS!
Ба4кал под вси4ки винове освен ХП/Не 4е виждам тв видео по ХП:)/
В4ера си вжех един рендитион 2200 PCI и вече няма проблеми :)