Моля да ми препоръчате модел на колони 5.1 Luxeon на цена около 100 долара кои са най добри . И от коя фирма могат да се закупят
Моля да ми препоръчате модел на колони 5.1 Luxeon на цена около 100 долара кои са най добри . И от коя фирма могат да се закупят
Ами аз имам W5.1 на Луьеон и бих казал, че сам доста доволен от тях за цена от 65 $ са супер. Жносител Торин www.torin.bg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами аз имам W5.1 на Луьеон и бих казал, че сам доста доволен от тях за цена от 65 $ са супер. Жносител Торин www.torin.bg
<div align="right">оргинално мнение на BlackL</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По цени на торин W5.1 e 114$ без ддс. Нещо си объркал или модела, който имаш или цената на колоните.
Препоръчвам ти модела Т5.1 на Luxeon. Цената му е около 61 долара без ДДС. Можеш да ги закупиш от почти всяка фирма. Jar Computer, Smart Systems....
Ето ти линк към производителя и конкретния модел:
<font color="pink">http://www.luxeonav.com/en/5.1/t5.1.htm</font id="pink">
И имай в предвид, че когато си взех такива колконки, на кутията пише налко по-нови данни за колонките. Може би са по-нова серия от същия модел и са по красиви на външен вид, и са 2000W PMPO.
Заслужават си, няма да останеш разочарован.
V Smart predi mesec W 5.1 mi izliazoha ~214Lv. total. Drugade niamashe nikude, daje i v Torin. Tam bachkat s Evro. Kolonkite sa mnogo dobri, kabelite sa dulgi, zvuka i moshtnostta za predostatuchni za staia, dori hol. Vzemai gi, samo iskai da chuesh woofera, che da ne go vrushtash posle. moia beshe precakan, ama go smeniha bez mnogo vuprosi...