Звяра е от Sapphire, и за съжаление май няма да влезе в продажба...
Звяра е от Sapphire, и за съжаление май няма да влезе в продажба...
Т`ва трябва да е 1000$, малиййй... Почвам да спестявам... [:0][|)][xx(]
Аз като се замисля колко добре се справя единичен 9800 какео ли остава за дуал ?
Нали се сещате за една друга фирма, която започна да пуска карти с по 2, 4... чипа - айде дано и с Ати така да стане ... (ХА ХА ХА)!
p.s. (nVIDIA смях).
Ami to ne ATI a Sapphire q puska taq karta !
A tova 4e sa uspqli da pusnat edina karta s dva 4ipa govori samo za uspeh na ijinerite na Sapphire[]
Да бе, те и те и от 3dfx успяха ... да се прододат на nVIDIA!!!!!!!!!!!!!!!
(nVIDIA смях)
Това в момента са празни приказки, да не кажа глупости. Какво общо има АТИ с 3DFX и не виждам ни най- малка логика в изказването ти освен гола и необоснована фенщина. Ако 2-3...5 производители правят качествени продукти -защо да не съществуват всичките? Не знам защо е това "злобеене " по даден производител, само защото някой ползва продукт на конкуренцията или е по-доволен от него. Незнам дали разбираш, но няма да е в твой интерес АТИ да изчезне, тъй като всеки път взимайки си нов продукт на НВИДИА ще се бръкнеш дълбоко в джоба...Не съм пристрастен- уважавам и двата производителя, имал съм карти на НВИДИА, сега имам АТИ- не съм бил разочарован от никой- има място и за двете на пазара!
Тая карта я има вече цял месец "Изкарана" обаче още няма гол отзив за нея.Работата нещо понамирисва...
Картата не работи, изисква 10 слойна ПЦБ което е непостижимо според сапфир. Направили са я ей така за гъзарията, дори и някой ден да успеят да направят платката дотогава ще има къде къде по конкурентни чиповве...