Някой да ми обясни разликата ....
Та значи поставен сам пред дилема Радеон 9600се или Ти4200 сравнение между двете впу-та не мои да става Радеона печели притеснява ме All new 64-bit memory interface изрових нета и не можах да намеря нищо.Колко по бавно е от 128-бит.Много ще сам благодарен.
къде го изрови тоя 9600СЕ ?!
Ако е 64-битов интерфейса делиш на 2 четените резултати ....
Ако говориш за новообявената Асус 9600СЕ - съдейки по снимките които видях, картата НАИСТИНА е със 64-битова памет ... ама Асус прават такива мръсотийки ... :(
Става въпрос за GV-R96128D на Гигабаит спецификациите са 128мб 64бит 325 ядро 400мегахерца паметта и струва 112$ в Аргус само че никаде из нета не намирам да е тествана пак ми се струва интересна за тия пари.А не знам като е 64бита шината колко ще падне производителността.
сравнение наистина не може да става ГФ 4200 ще смачка отвсякъде тая измислца...Ако искаш да се набуташ купи си тоя 64-битов буклук.То и 128-битовия 9600 е по-зле(разбирай по-бавен) във сегашните игри от 4200 а да не говорим за тоя.И кво като има дх9 поддръжка като когато излезнат истинските дх9 игри(а не тези които просто изискват дх9) и двете карти ще са толкова бавни че няма да можеш да ги ползват
@medunski - Искаш да кажеш, че имаш по-добра производителност от мен?
Че 9600(не про) го хвърля в тъча TI4200.(Мисля че и преди спорехмв за това с теб и някой потвърди, че 9600 е по-добрият избор.)
Хе хе ами да наистина мисля че моята карта е по-бърза.Като гледам системите ни са почти идентични и се чудя как да ги сравним тия карти(естествено марк2003 отпада щото там много ясно че ме биеш понеже моята не поддържа дх9) на марк2001 изкарвам малко над 14000 ама така или иначе марковете не са игри че да ги сравняваме...освен да сравним fps на някоя игра?
Но ако е истина това което четох преди малко в един западен сайт на HL2 ще ме размажеш :))
[:D]
Ами ако искаш да пробваме с някоя игра ей тъй за спорта.
Предлагам 3 теста:
1.Нормално без АА
2.2хАА
4.4хАА
Тъкмо ще е от полза на Manny_Calavera да реши[:D]
Aбе стига се приказвали простотиий ясно е 4е радеона ще го изяде тоя гф с "чорапите" :)
Хаха, тия ще ме сбъркат с тоя антиалайзинг :)
Сайрикса, как по точно радеона яде гефорси...на ДХ8 игри да не се задави.
Aбе и аз още не сам виждал как 9600 размазва 4200 на някоя ДХ8 игра без АА !?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?
Да не гоеорим ,че в момента 4200 струва 80$ на АХЛЕ [:)]
Което за мен си е предпоставка !!!!!!
Cyrix
Участник
Мнения 204
Публикувано на - 04/10/2003 : 10:16:52
Aбе стига се приказвали простотиий ясно е 4е радеона ще го изяде тоя гф с "чорапите" :)
Пич много си ми смешен с това категорично мнение.Тествал ли си и двете карти че да си толкова сигурен?И тъй като е ясно че не си ги тествал, поне чел ли си достатъчно ревюта в нета или просто си чул от тук от там видял си цените на картите, разбрал си че 9600 е по-нова карта с дх9 и хоп готово мнение...
Лайтмастър - любопитно ми е как ти се държи картата на Хало.Аз съм на 1024х768 всички ефекти на мах.Но повече от товя не може :) на по-високи резолюции се задъхва здраво...
М/удругото аз предпочитам да играя на по- високи рез. без АА и АФ отколкото обратното
@vova - хех ми аз с АА си играя поне където може.
@medunski - няма как да пробвам на по-висока резолюция - монитор LG L1510S.Пуснах я с 2хАА, че на 4хАА нещо куца и вървеше добре ама не съм я играл много(сега това мисля да правя и ще пиша как е.)
Ти твоя TI4200 клокваш ли го ? - щото аз не.