Картата ми е TNT2 Pro 32Мб и под WinXP ми дава жълт удивителен пред името на драйвера в Control Panel Това от неподходящ Драйвер ли е или от нешто друго. Пробвал съм наи - разли4и Драйвери от Detonator 28... do 45...
Картата ми е TNT2 Pro 32Мб и под WinXP ми дава жълт удивителен пред името на драйвера в Control Panel Това от неподходящ Драйвер ли е или от нешто друго. Пробвал съм наи - разли4и Драйвери от Detonator 28... do 45...
Probvai sys star driver za win NT/2000
Провери дали има достатъчно свободни прекъсвания. И аз два пъти съм попадал на подобно нещо и проблема беше точно там.
Ще ми кайеш ли как да го направя Това с прекъсването нищо не ми говори
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Провери дали има достатъчно свободни прекъсвания. И аз два пъти съм попадал на подобно нещо и проблема беше точно там.
<div align="right">оргинално мнение на varbancho</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Kaчи си от Win-update Мicrosoft-ски дривери и няма да има6 дерт(само дето са около 12 Мб![]()