Имам от една година Ch-h GF4Ti4200-64mb,от около месец взе много да ми забива в игрите.Не е клокната...сменял съм драйвери но нищо за сега не ми помага,ако вие ми помгнете ще съм благодарен.Чакам съвети.
Имам от една година Ch-h GF4Ti4200-64mb,от около месец взе много да ми забива в игрите.Не е клокната...сменял съм драйвери но нищо за сега не ми помага,ако вие ми помгнете ще съм благодарен.Чакам съвети.
Si gurno coolera se e skapal i pregrjawa , zatowa zabiwa. Pochisti go ,a ako ne e towa zna4i nesto po platkata e skapano.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сложих GF2MX и с нея всичко е наред,бавна е но няма забиване.
<div align="right">оргинално мнение на dika</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Само дето едната е 2х агп, а другата 4х, и товарят дъното различно, така че не можеш да си 100% сигурен, че е от картата. Ако твоята карта забива на друг компютър - тогава да.
Абе тя и ГФ2 МХ е с 4х агп, опиши си по-добре конфигурацията. Ако е нещо по-вехто, например чипсет i815, не е ясно дали ще върви стабилно. Както казва -СТРАХ- в предния пост - натоварването на дъното е доста повече като забодеш гф4 ти 4200 (а тя 4х или 8х версия е).
Абе да ви кажа и на един приател същото му се случва! Като му е отворена кутията не забува чак толкоз което значи че май е от кулера. И неговата карта е на около 1 година! Кулера е почистен старателно и пак същото...Брей тия от Чайнтек се излагат! Дъното е АСУС с КТ333! Дали е от него?....